5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPNA Craiova, mutat de la toaleta Parchetului la baile comunale

PNA Craiova, mutat de la toaleta Parchetului la baile comunale

Consilierii locali craioveni au avut mari batai de cap pina sa gaseasca un spatiu adecvat eradicarii coruptiei. In sedinta ordinara de ieri, dupa o jumatate de ora de discutii, s-a votat acordarea unui sediu pentru filiala teritoriala a Parchetului National Anticoruptie (PNA). Procurorii PNA urmeaza sa se mute intr-un spatiu din curtea bailor comunale, care a fost trecut, prin votul consilierilor, din administrarea RAADPFL Craiova in cea a primariei municipiului. Lupta cu marea coruptie se ducea, pina in prezent, intr-o camaruta inghesuita, undeva linga toaleta Parchetului Curtii de Apel Craiova.

Noul sediu va fi atribuit in folosinta gratuit pentru cinci ani, cu posibilitate de prelungire daca, desigur, se vor mai gasi si in 2007 corupti care sa justifice activitatea unui asemenea Parchet National.

Primarul Vasile Bulucea a recunoscut ca „n-am fost in stare pina acum sa gasim un sediu adecvat pentru institutie“ si ca a fost nevoie de vizita unui ditai directorul din Ministerul Justitiei pentru acest lucru. Oricum, insa, deocamdata, nu se va sparge nici o sticla de sampanie pe usa PNA, intrucit cladirea trebuie reabilitata, ceea ce o sa mai coste vreo doua miliarde si jumatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS