6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDAMF DE CURSA LUNGA

DAMF DE CURSA LUNGA

Lui George Sfetcu ii transpirau picioarele. Neplacuta senzatie, basca mirosul! Asa ca omul si-a luat inima in dinti si s-a hotarit sa investeasca vreo treij’ de mii de lei intr-un spray pentru picioare. Doamna farmacista i-a recomandat: Mebra – solutie pentru picioare transpirate. Si George a fost de acord. A luat flaconul si s-a dus acasa, la sotie, sa se dea cu doftoria pe picioare, ca si nevestei ii cam transpirau. Dar cind s-au uitat cei doi pe spray-ul Mebra pentru picioare transpirate, i-au trecut toate naduselile. „Ridicati capacul, potriviti tubul dozei tip spray pe duza rezervorului de bord si apasati pe doza in sensul sagetii. Se va umple maximum pina la semnul M“, asa scria, negru pe alb, pe flacon. Sotii Sfetcu si-au privit indelung labele picioarelor: nici pomeneala de semnul M. Speriati, s-au mai uitat o data la spray si au intrat definitiv in ceata, ca pe solutia lor antitranspiratie mai scria si „Lichid combustibil special de pornire motoare diesel la temperaturi scazute“. George a facut iute o vizita la farmacie, unde doamna farmacista n-a prea stiut cum sa explice legatura dintre Diesel, transpiratie si temperaturile scazute. Misterul l-am lamurit noi, pina la urma, intrebind ce si cum direct pe cei de la Mebra Brasov. O angajata ne-a dat raspunsul la prima cheie.

„Noi am comandat flacoane gata inscriptionate in Ungaria, pentru lichidul acela pentru motor. Dar nu prea mai avea cautare, asa ca ne-au ramas unele cu care nu mai aveam ce face. Ca sa scapam de ele, am imbuteliat solutia pentru picioare si am pus alte etichete peste cele vechi. Da’ n-aveau nimic flacoanele, erau curate, nefolosite!“

Cit despre George, probabil ca va razui de-acum inainte, cu responsabilitate, pina si ambalajul de la pufuleti. Noi ne pregatim motoarele diesel pentru iernat, asa ca asteptam cu nerabdare ca Mebra sa lanseze pe piata un nou produs „2 in 1“: apa de gura antigel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS