11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA plecat sa aduca vaca si nu s-a mai intors

A plecat sa aduca vaca si nu s-a mai intors

Familia il cauta disperata, de o saptamina, pe Paul Raicu, din comuna Bistret, sat Bistretul Vechi. Batrinul, de 75 de ani, a plecat pe 6 noiembrie, in jurul orei 17.30, sa ia vaca de la pascut. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de el.

„Inainte fusese la circiuma si bause o bere. Dupa aceea s-a dus acasa si i-a spus lu’ mama ca el se duce sa ia vaca. Si dus a fost. Nimeni din sat nu stie nimic, nimeni nu l-a vazut. La inceput, am crezut ca a disparut din cauza banilor. In dimineata aia luase bani pe niste actiuni, destul de multi, si lumea il vazuse cind ii daduse postasul. Dar am gasit banii acasa, apucase sa ii aduca. Am fost la spital, la morga,

l-am cautat prin tot satul cu politia, prin toate santurile… nimic. Daca stie cineva ceva de el sa ne spuna! Viu sau mort, numai sa il gasim, sa stim ce facem“, spune baiatul lui Paul Raicu.

In ziua disparitiei, batrinul purta un pulover gri, pe git, pantaloni de postav peticiti in genunchi, un cojoc de oaie fara mineci, caciula de astrahan si o pereche de tenisi. Cine poate da detalii legate de persoana in cauza sa se adreseze primului post de politie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS