10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGregorian Bivolaru racoleaza tineri promitindu-le performante sexuale de invidiat

Gregorian Bivolaru racoleaza tineri promitindu-le performante sexuale de invidiat

• „Prin practicarea unei tehnici yoga numite continenta, actul sexual poate dura si noua ore“ • „Selectia cursantilor o face divinitatea“ • „Gregorian Bivolaru a relevat pentru prima data la nivel planetar tainele binecuvintarii“

Aproximativ 20 de participanti au asistat vineri seara, la Tirgu Jiu, la conferinta de deschidere a unui nou curs de yoga sustinut de adeptii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), conduse de Gregorian Bivolaru. Participantii, in cea mai mare parte tineri cu virste intre 20 si 30 de ani, au fost atrasi sa se inscrie la curs prin prezentarea unei casete video despre performantele sexuale care se pot dobindi prin practicarea anumitor tehnici de yoga. Pe caseta se repeta obsesiv ca adeptii MISA sint in cea mai mare parte intelectuali. Organizatorii le-au promis eventualilor cursanti ca prima luna va fi gratuita, uitind sa precizeze cit vor costa apoi cursurile.

Zeci de afise care anuntau un curs de yoga au impinzit centrul municipiului Tirgu Jiu, la sfirsitul saptaminii trecute. Acestea ii invitau pe curiosi sa ia parte la conferinta de deschidere a cursului. Afisele nu precizau cine sint organizatorii, dar ii informau pe oameni ca prima luna de curs va fi gratuita.

Vineri seara, in jurul orei 18.00, in una din salile Casei de Cultura a Sindicatelor, cinci persoane asteptau sa inceapa conferinta. Pe parcursul celor doua ore cit a durat prezentarea, s-au strins 20 de participanti. Cel mai mic, un copil de cinci-sase ani adus de parinti, iar cel mai in virsta, o doamna de peste 60 de ani.

Conferinta a fost sustinuta de o femeie, care s-a recomandat a fi Ana-Maria Bazavan, de profesie medic, ajutata de un barbat care a asigurat partea tehnica (sunet si imagine) a prezentarii. Participantii au fost invitati sa vizioneze o caseta care a durat aproximativ o ora.

„Actul sexual dureaza trei ore doar cind sintem foarte grabiti“

In prima parte a filmului au fost enumerate efectele benefice pe care le are practicarea yoga asupra psihicului si sanatatii omului.

Cu sloganuri de genul: „Fumatul da gustul mortii/ Yoga da savoarea vietii“, participantii erau indemnati sa duca o viata echilibrata si sa adopte tehnicile yoga pentru a-si recapata sanatatea.

Mai multe persoane povesteau ca au avut diferite boli de care au suferit mai multi ani si de care au scapat dupa citeva luni de practicare a yoga.

O parte importanta a filmului a reprezentat-o legatura dintre tehnicile yoga si performantele sexuale. Doi asa-zisi reporteri intervievau cupluri pe strada intrebindu-le daca le-ar placea ca actul sexual sa dureze trei ore. Doi adepti ai MISA au inceput apoi sa impartaseasca din secretele vietii lor amoroase:

„Actul sexual dureaza trei ore doar cind sintem foarte grabiti. Prin practicarea unei tehnici yoga numite continenta, actul sexual poate dura si noua ore. Placerea orgasmului poate fi prelungita la infinit. Continenta este practicata atit de barbati, cit si de femei“.

Toti cei care apareau pe caseta de prezentare erau in exclusivitate intelectuali: actori, regizori, compozitori, medici sau profesori.

Cursantii si-au dat intilnire cu „imparatia cerurilor“ pe ritmuri

de manele

Din film n-au lipsit imagini cu Gregorian Bivolaru guru al curentului MISA, in mijlocul adeptilor sai la taberele de la Costinesti si Herculane.

Acesta era caracterizat ca un mare yogin si un deschizator de drumuri in multe dintre practicile yoga. „Gregorian Bivolaru a relevat pentru prima oara la nivel planetar tainele binecuvintarii“, se specifica in materialul de prezentare.

Dupa ce au vizionat caseta, participantii au ascultat o prelegere despre tipurile de yoga si istoria acestei practici. Apoi, cursantii au fost invitati sa exerseze si li s-a propus prima meditatie. Pentru inceput, ei au fost indemnati sa patrunda legile universale ale iubirii, iar la a doua meditatie, sa-si dea intilnire cu imparatia cerurilor.

„Inchideti ochii, indreptati spatele si vizualizati un punct energetic de la nivelul pieptului“, i-a indemnat Ana-Maria Bazavan pe participanti.

Meditatia a fost acompaniata de o muzica de relaxare. Din nefericire pentru organizatori, in una din salile invecinate era discoteca, astfel incit muzica pentru meditatii era acoperita de acordurile de manele.

La sfirsitul prezentarii, participantii au fost invitati sa ia parte la prima ora de curs. Li s-a precizat ca in prima luna nu vor plati nimic, dar nu s-a specificat cit va costa cursul apoi.

„Cursul poate dura si ani, in functie de nivelul la care doriti sa ajungeti. Selectia cursantilor o face divinitatea. Multi veniti, putini alesi“, si-au incheiat organizatorii prezentarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS