14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn cadavru fara penis, altul cu o teava infipta-n frunte

Un cadavru fara penis, altul cu o teava infipta-n frunte

• Cele doua cadavre descoperite luni intr-un imobil aflat in constructie din centrul Craiovei apartin unor boschetari • Politia si Parchetul intimpina greutati la identificarea victimelor, cadavrele fiind in stare avansata de putrefactie • Autopsia a scos la iveala faptul ca moartea celor doi a fost violenta, avind drept cauza multiple fracturi craniene

Politistii si procurorii continua ancheta in cazul celor doua cadavre neidentificate descoperite luni in cladirea ce va servi drept sediu pentru Inspectoratul Scolar Judetean Dolj.

Dupa primele cercetari s-a stabilit ca ambele victime sint barbati si ca au avut parte de o moarte violenta, ce a survenit cu circa o luna in urma.

Mai ceva ca intr-un film de groaza

Cei doi barbati, neidentificati inca, erau niste boschetari care „locuiau“ chiar in cladirea aflata in constructie de pe str. Ioan Maiorescu. Stau dovada hainele aruncate peste tot, cartoanele arse si resturile alimentare din incaperea in care au fost gasiti cei doi, sticle de suc, cutii de conserve, ba chiar si un borcan cu tocana de legume, din care acestia mincasera doar jumatate.

Pe jos erau imprastiate pagini din doua ziare – Pro Sport din 26 august si Adevarul din 5 septembrie – pe care, insa, nu le cumparasera pentru a le citi, ci mai ales pentru a le folosi la impachetat.

Incaperea in care au fost gasite cele doua cadavre arata ca dupa explozia unei bombe: pete de singe pe pereti pina aproape de tavan, urmele unor palme pline de singe impregnate pe unul dintre ziduri. Ambele victime erau dezbracate de la briu in jos, oamenii legii neexcluzind nici un eventual conflict cu conotatie sexuala, in care au fost implicati cei doi inaintea decesului.

Unul dintre barbati era intins cu fata in sus, era strangulat cu o curea, iar in frunte ii fusese infipta o teava metalica.

Cel de-al doilea cadavru, gasit cu fata in jos, era intr-o stare de putrefactie atit de avansata incit portiunea organelor genitale practic nu mai exista, sexul victimei fiind stabilit abia in urma autopsiei de ieri. Un prosop ii fusese introdus in anus inaintea mortii. Alaturi – un ciot de lemn, plin de singe.

Ancheta continua

Asa cum s-a stabilit la autopsierea cadavrelor, moartea celor doi barbati a fost violenta, survenind in urma unor multiple fracturi craniene.

Decesul a survenit cu circa o luna in urma, examenul histopatologic ce se va face pe probe de tesuturi recoltate de la victime urmind sa dezvaluie abia peste trei saptamini amanunte despre virsta lor si cauza mortii.

Este vorba, deci, despre un dublu asasinat, care va mai da mult timp bataie de cap procurorilor si politistilor, care trebuie sa identifice intii victimele, apoi pe ucigasi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS