12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPerversiuni fara chirie

Perversiuni fara chirie

„Gratuit ofer loc de intilnire cuplurilor, satisfac orice fantezie sexuala, nepretentios, discret“, sopteste promitator un anunt recent de mica publicitate dintr-o publicatie locala. Un numar de telefon mobil este lasat, fireste, la indemina cititorului amator de senzatii… discrete ( 0740-574.952). Daca la prima citire, „fantezia sexuala“ este cea care atrage in mod deosebit atentia, la o a doua sau a treia, poposesti mai indelung asupra termenilor „gratuit“ si „nepretentios“. Si te bate gindul sa incerci, ca doar nu te costa nimic, nu? Apoi, poate chiar ai parte de niste experiente super, care sa-ti largeasca orizontul un pic cam strimtat de prejudecati.

Formezi numarul cam nesigur: poate e o gluma proasta intre amici; poate nu mai e valabil anuntul; poate nu raspunde. Intr-adevar, la primele incercari, mesageria repeta invariabilul: „Momentan, nu pot raspunde. Lasati mesajul sau sunati mai tirziu“. Iti dai seama ca marinimia omului are si ea orele ei bine stabilite.

Astepti cuminte pina „mai tirziu“, cind o voce cit se poate de decenta de barbat iti confirma ca anuntul este real. Cu toata seriozitatea, completeaza – desi nu il intrebase nimeni – „fac orice, in special cunilingus (cei neavizati sa se adreseze unui manual de specialitate!)… Mie imi place foarte mult, sint sigur ca si tie o sa-ti placa… si partenerului – la fel…“

Te-ai lamurit asadar ce inseamna „orice fantezie sexuala“. „Discretia“ este explicata in modul cel mai firesc: o garsoniera mare. Apa calda intra si ea la oferta gratuita, deoarece, se stie, omul este „nepretentios“, deci nu este obligatoriu sa te duci curat: se rezolva la „locul de intilnire“! Muzica? Atomicul face minuni – deci si TV-ul gratis! „Daca e de durata, se poate aranja si cu muzica mai buna, vedem… gasim noi…“ Acest plural ridica o noua intrebare, curiosul amintindu-si ca, de fapt, era interesat doar de locul respectiv, in care cuplurile sa tot faca ce vor ele… singure. Se pare insa ca generozitatea era nemarginita, ofertantul punind la dispozitie propria persoana pentru a garanta placerea maxima. Iar daca nu esti destul de convins de calitatea serviciilor prestate, iti mai da o sansa: „Ma cheama George… Sint plinut, am 1,73 si ochii verzi, albastri…“

Atitea oferte si toate gratis! Incredibil intr-o economie de piata in care numai la aer nu s-a pus pret! Si pentru ca ai impresia ca ai prins lozul cel mare – si poate chiar de durata -, te duci la adresa respectiva, sa inveti drumul pina la clipa cea mare.

Un bloc din cartierul Lapus – ultimul, bineinteles, mai dosnic si mai murdar decit oricare altul din zona. Noroc ca soarele nu a ajuns la amiaza, altfel te-ar trece fiori pe sira spinarii.

La etajul doi, garsoniera este, fireste, incuiata si goala. Ca sa nu ai parte de surprize, pui ici-colo intrebari vecinilor. Discreti sau nestiutori, dau din umeri, cum ca „nu sta nimeni acolo, e garsoniera unui barbat, care o inchiriaza frecvent – probabil nu prea se intelege cu chiriasii, ultima data a stat o fata. A dat-o afara pentru ca a facut inundatie… E un barbat serios.“ Mos Iulian stie insa mai multe, ca doar de 22 de ani locuieste pe acest etaj:

„Cum sa nu-l cunosc, pai va dau adresa lui, sta cu copilul si cu nevasta in alt cartier… Garsoniera… stiu ca o inchiria. E, mai intrebati si dumneavoastra pe aici, ca eu nu prea ma uit, nu stiu ce se intimpla. Inainte imi lasa cheia pentru cine voia sa vada garsoniera, dar acum nu mai intra decit el… Nu stiu cind il gasiti, ca nu vine prea des…“, spune batrinul, devenit deodata banuitor.

Intr-adevar, usa este incuiata si nimeni din bloc nu pare sa stie – sau nu vrea sa stie – ce se intimpla in garsoniera de la etajul doi. Dar tu te-ai lamurit! Pleci cu anuntul in buzunar! Ma, da’ chiar asa pervers sa fie? Face totul gratis, fara nici o alta pretentie? Si dupa-aia se duce acasa linistit, unde „momentan nu poate fi gasit“?… Unde isi tine copilul pe genunchi si spune „saru-mina pentru masa“ nevesti-sii?… Ma, ma depaseste!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS