15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOmul invizibil ataca in Dolj si in Vilcea!

Omul invizibil ataca in Dolj si in Vilcea!

Doi barbati au fost batuti mar si trimisi la spital. Se pare ca pumnii ori au cazut pe cei doi din cer ori au fost trimisi de forte necunoscute, intrucit, asa cum singure marturisesc, victimele nu l-au vazut pe agresor/agresori. Cum cei doi barbati locuiesc in zone diferite, iar ambele evenimente s-au petrecut in zile diferite, cazul devine chiar suspect.

Ion Popescu, de 56 de ani, din Bulzesti – Dolj „n-a vazut, n-a auzit“ pumnii care i-au cazut in crestet luni „dupa-masa“, pe la ora 20.00. „Ma intorceam de la alimentara si m-am pomenit lovit. De cine?…“, se intreaba singur barbatul inca nedumerit. „Mi-a dat cu pumnii, cred, pentru ca altfel imi spargea capul… N-am baut nimic. Am vazut doar cind s-a repezit la mine… Cred ca erau doi!“, elucideaza Ion misterul. Si, asa cum a aparut – din senin -, tot asa a si disparut agresorul, lasindu-l pe Ion caftit bine pe marginea drumului. Norocul a facut sa mai treaca oameni prin sat si sa-l transporte la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Un caz similar s-a petrecut in Olanesti – Vilcea, de data aceasta in seara de duminica. Victima, Marius Tiseanu, nu-si explica nici acum ce si cum s-a intimplat de s-a trezit cu maxilarul rupt in doua locuri. „Eram pe la opt-noua seara, in bar. Nu statusem mult, vreun sfert de ora, cit sa beau o bere. Cind sa dau sa ies pe usa, gata, m-a si pocnit. N-am vazut pe nimeni, ca am cazut lat. M-am dezmeticit la camera de garda… Nu-mi aduc aminte sa ma fi certat cu cineva in bar“, spune Marius, abia miscindu-si falca bine umflata.

Desi nu se cunosc, cei doi barbati au ajuns, in imprejurari aproape identice, in acelasi salon din acelasi spital. Pina la externare vor incerca sa descopere impreuna misterul…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS