8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalI-a infipt cutitul in vezica urinara

I-a infipt cutitul in vezica urinara

Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj a luat ieri masura arestarii preventive, pe o durata de 30 de zile, impotriva lui Claudiu Ion Halea, de 21 de ani, din comuna doljeana Radovan, acuzat de tentativa de omor calificat

Totul a inceput in seara zilei de simbata, cu un „chef de chef“ la familia Regep din comuna Radovan. Motive de sarbatorit erau: Daniel Regep isi serba majoratul, iar fratele sau, Marius, de 19 ani, avea de impartasit bucuria liberarii din armata. Asa ca ambii si-au adunat prietenii si da-i cu vin, da-i cu tuica, da-i cu bere, pina spre miezul noptii, cind s-a iscat scandalul.

O lovitura de cutit in zona abdominala

Ametiti de bautura, chefliii s-au apucat la cearta din motive pe care nici ei nu si le mai aduc aminte cu precizie. Cert este ca s-au format doua tabere: de-o parte, Petre Leli Tereanu si Claudiu Ion Halea, ambii de 20 de ani, iar de cealalta parte, Marius Neacsu si Marius Popescu, in ajutorul carora au sarit si fratii Regep.

Pus jos de adversari, Marius Popescu s-a ales cu suturi in burta si in spate. Marius Neacsu a sarit sa-l ajute pe prietenul sau, punind mina pe o sticla de bere de pe masa si altoindu-l in ceafa pe Claudiu Halea. Nici sticla si nici cel otinjit n-au patit nimic, dar lovitura l-a enervat pe Halea, care a scos din buzunar un cutit „fluture“ si i l-a infipt lui Neacsu in zona pubiana.

Desi la inceput n-a dat prea mare importanta ranii, victima a ajuns totusi la Spitalul de Urgenta din Craiova. Marius Neacsu a fost internat in Clinica de Terapie Intensiva cu diagnosticul plaga penetranta abdominala perforanta in vezica urinara, fiind supus imediat unei interventii chirurgicale.

Pentru ca lovitura de cutit i-a pus victimei viata in pericol, procurorii doljeni au considerat ca Ion Claudiu Halea se face vinovat de savirsirea infractiunii de tentativa de omor calificat – fapta pedepsita cu inchisoare de la sapte la 12 ani – emitind pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS