22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGardienii au fugit dupa moarta, dar n-au mai prins-o

Gardienii au fugit dupa moarta, dar n-au mai prins-o

Cadavrul unei femei a disparut ieri-dimineata din fata unui cabinet din policlinica Spitalului de Urgenta din Craiova.

Potrivit directorului spitalului, dr. Firmilian Calota, N.N., de 44 de ani, din Craiova, nu a ajuns sa fie consultata de vreun medic pentru ca familia, fara sa mai anunte pe cineva, a luat cadavrul acasa pentru a nu mai fi autopsiat.

Directorul adjunct al Spitalului de Urgenta, Cornel Mercut, sustine insa ca femeia nu era moarta cind a disparut din spital:

„Bolnava, suferind de cancer uterin in ultima faza, a fost adusa dimineata de acasa, probabil de apartinatori, pentru a fi consultata de medicul oncolog din policlinica. Inainte de a intra cu ea in cabinet, si-au dat seama ca femeia tragea sa moara si au luat-o inapoi acasa, gindindu-se probabil ca ar fi mai bine pentru ea daca isi va trai ultimele clipe in mijlocul familiei“.

Mercut a precizat ca bolnava era in evidentele medicilor oncologi din policlinica spitalului, dar ca nu era internata in momentul in care familia ei o plimba cu targa prin spital.

Dupa ce au parasit policlinica, oamenii au patruns cu targa in spital, de unde au luat liftul, au coborit la parter si s-au indreptat in graba spre iesire, fara sa-i intrebe nimeni nimic. La poarta principala a spitalului, scena ca-n filmele de comedie: gardienii observa cortegiu dubios si sprinteaza dupa el, dar fara spor, pentru ca targa dispare fulgerator dupa colt.

Liftiera isi aminteste insa ca femeia de pe targa era acoperita in intregime cu un cearsaf si a tras concluzia ca nu putea fi decit moarta.

Nu se stie insa de unde au luat oamenii targa si cearsaful cu care era acoperita femeia. Directorul Mercut sustine ca in nici un caz nu au fost luate de la Spitalul de Urgenta: „Probabil au adus-o pe bolnava cu targa de acasa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS