21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de circulatie soldat cu patru raniti in Ganeasa-Olt

Accident de circulatie soldat cu patru raniti in Ganeasa-Olt

Un accident de circulatie care a avut loc ieri-dimineata, in jurul orei 10.00, pe DN 65-E 574 pe raza comunei Ganeasa, judetul Olt, s-a soldat cu ranirea a patru persoane. Persoanele implicate ieri in accidentul din comuna Ganeasa au avut insa noroc pentru ca nici una nu a suferit leziuni care sa-i puna viata in pericol.

Unul dintre soferii implicati, Daniel Sorin Fetele, de 38 de ani, inginer la SC PREST SERV INSTAL SRL din Slatina, se afla la volanul Daciei papuc 1305, cu numarul de inmatriculare OT-91-PSI, care apartinea firmei.

„Eram in panta si aveam aproximativ 80 km la ora. Masina care se afla in fata mea a frinat brusc. Abia am avut timp sa trag de volan. Atunci am intrat pe contrasens si m-am izbit de o alta masina care venea din sens opus. Mai departe nu stiu prea bine ce s-a intimplat“, isi aminteste Daniel Fetele.

Acesta a ramas internat la Spitalul Judetean Slatina, avind diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut inchis, contuzie toracica, fractura fara deplasare in zona coastelor. Florin Grosu, din municipiu, care era impreuna cu soferul Daciei papuc, a suferit si el un traumatism cranio-cerebral acut deschis, plaga parietala stinga si plaga faciala dreapta, fiind internat in spital.

O situatie ceva mai grava s-a inregistrat in cazul soferului autovehiculului care circula regulamentar din sens opus. Bogdan Manoiu, de 25 de ani, din Craiova, student la ISE, conducea un Opel Vectra cu numarul DJ-62-TUN. El a ajuns la spitalul slatinean cu traumatism cranio-cerebral acut inchis si comotie cerebrala, avind momente dese de pierdere a memoriei. Citeva ore mai tirziu a fost transportat la un spital din Craiova. Gheorghe Barbosu, pasager in Opel, a plecat acasa dupa ce medicii de la Sectia urgente a Spitalului Judetean din Slatina au considerat ca ranile suferite nu necesitau internarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS