Acasă Local Alin Moisa – omul care nu se teme de cifra 13

Alin Moisa – omul care nu se teme de cifra 13

Un craiovean a crescut in curte un porumb care are pe tulpina nici mai mult, nici mai putin decit 13 stiuleti. Porumbul a crescut intr-un loc izolat, iar stapinul acestuia crede ca „superproductia“ de anul acesta se datoreaza rasinei sintetice folosite in loc de ingrasaminte chimice.

„Intimplator, am constatat ca are 13 stiuleti. La ultima numaratoare, mi-au iesit noua. Nu mi-a venit sa cred cind am vazut ca i-au mai crescut patru stiuleti la baza. Nu stiam ca un porumb poate face atitea papusi“, povesteste Alin Moisa, proprietarul porumbului.

De altfel, toate evenimentele importante din viata lui Alin Moisa s-au petrecut intr-o zi de 13. Sotia si-a cunoscut-o intr-o zi de 13, tot intr-o zi de 13 si-a inmatriculat masina si a demarat o afacere care acum este prospera, iar la bloc locuieste de ani buni in apartamentul cu numarul 13. Purceaua i-a fatat anul acesta 13 purcei, iar iepuroaica nu s-a lasat nici ea mai prejos si a fatat 13 iepuroi. „Chiar si baiatul trebuia sa mi se nasca intr-o zi de 13, asa mi-au spus doctorii, si eram in culmea fericirii. Insa, s-a grabit si-a venit un pic mai devreme“, a spus Alin Moisa, care nu crede superstitiile legate de cifra 13.

Exit mobile version