6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPesedistii gorjeni - restantieri la cotizatii

Pesedistii gorjeni – restantieri la cotizatii

Nicolae Mischie i-a mustruluit ieri pe colegii sai de partid, atragindu-le atentia sa se grabeasca sa isi achite cotizatiile. PSD Gorj este una dintre filialele cu probleme in ceea ce priveste stringerea cotizatiilor, majoritatea membrilor PSD spunind ca nu au bani sa isi plateasca obligatiile care le revin.

In momentul in care prefectul Toni Grebla l-a invitat la cuvint pe Gabriel Sanda, cel responsabil cu stringerea cotizatiilor, din sala s-au auzit citeva „aoleo“-uri pline de durere. Viceprimarul din Tirgu Jiu i-a denuntat pe toti cei care de-a lungul timpului au refuzat sa isi plateasca obligatiile.

„Consilierii, primarii si viceprimarii din Branesti, Danciulesti, Glogova si Scoarta nu au platit nimic. De Danciulesti si Scoarta raspunde Grebla. Mai avem restante la Alimpesti, Albeni, Barbatesti, Bengesti, Danesti, Farcasesti, Godinesti, Pades, Rosia, Saulesti si Schela, unde raspund eu. Parlamentarii nu au dat decit 500.000 de lei, in loc de un milion. Nu avem decit vreo 90 de membri care platesc regulat si astia sint toti directori si pensionari. Casierul i-a cautat pe datornici si la locul de munca, dar i-au spus ca nu au bani. Apoi mai avem primari si viceprimari care isi ridica indemnizatiile si nu platesc cotizatiile. Atasamentul fata de partid merge pina la portofel si dupa aia se opreste“, a afirmat viceprimarul Gabriel Sanda.

„Nu este un moft aceasta cotizatie: 15.000 de lei e mai putin decit o sticla de bere. Sint unii membri care, din pensia lor mica, stiu sa vina pentru a-si plati cotizatia. Campania electorala se va desfasura numai din cotizatii. Facem o campanie electorala de trosnesc dracii! Am fost acuzat ca in calitate de mare baron de Gorj am finantat alegerile partidului… Ce oi cauta eu linga Oprisan, Crisan sau Iacobov, ma mir!? De acum inainte, nea Gelu si nea Aron vor fi desemnati sa adune cotizatiile“, a spus Nicolae Mischie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS