10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalViol nocturn la doi pasi de primarie

Viol nocturn la doi pasi de primarie

• O fata de 16 ani, din comuna doljeana Celaru, a sesizat politia ca a fost victima unui viol • Presupusul violator – un fost puscarias – ar fi dus-o de mina pe victima pina in dosul primariei, unde ar fi fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el

Distractie mare la discoteca din Celaru in noaptea de simbata spre duminica. Printre tinerii cuprinsi de ritmul muzicii antrenante se aflau Nicoleta Mitroi, de 16 ani, din localitate, dar si un vechi curtezan al sau, Daniel Stefan, de 21 de ani, din Craiova, care locuia de ceva vreme la bunicii lui din Celaru. Pe la ora 2.00, Daniel s-a dus la Nicoleta si a rugat-o sa-si lase un pic prietenele si sa iasa cu el pina afara, ca vrea sa-i spuna ceva.

Dusa de mina pina la locul faptei

Dupa cum le-a declarat Nicoleta politistilor, Daniel a luat-o de mina si, vrajind-o cu vorbe dulci, a ademenit-o pina in boschetii din spatele fostei cladiri a cooperatiei mestesugaresti, la vreo 200-300 de metri distanta de discoteca, la doi pasi de primaria comunei.

Acolo, mai cu o amenintare, mai folosindu-si forta – dar fara sa o bata – a dezbracat-o si a violat-o pe juna, care era si virgina pe deasupra. Dupa ce si-a satisfacut instinctele, Daniel si-a ridicat pantalonii si a rupt-o la fuga, lasindu-si victima intinsa pe iarba.

Ba n-o cunoaste, ba a vrut si ea

Duminica inainte de prinz, tinara s-a dus la postul de politie din comuna, unde a sesizat ca a fost victima unui viol. Politistii au dat fuga la locuinta bunicilor lui Daniel, dar… ia-l de unde nu-i.

„L-am depistat insa in scurt timp la o matusa de-ale lui“, a mentionat agentul sef adjunct Laurentiu Patru, seful de post din Celaru, care l-a invitat pe invinuit la post pentru a-i pune citeva intrebari incomode.

In fata politistilor, Daniel Stefan n-a recunoscut nimic. Nici macar ca a iesit cu Nicoleta din discoteca, darmite ca ar fi violat-o. A doua zi, in fata procurorilor, a intors-o insa, amintindu-si ca a intretinut relatii sexuale cu tinara, dar ca aceasta n-ar fi avut nimic impotriva.

Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova a considerat ca sint suficiente elemente pentru a dispune arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile a „cocosului“ din Celaru.

Inapoi in puscarie

Daniel Stefan s-a intors dupa gratii. Mediul ii este cunoscut, pentru ca a mai stat la puscarie, insa pentru citeva furturi din autoturisme, savirsite in Craiova. De aceasta data, risca sa fie cazat la racoare ceva mai multa vreme, poate chiar vreo zece ani.

Doar ca probatoriul impotriva sa „scirtiie“, victima trebuind sa-i lamureasca pe magistrati de ce a mers frumusel cu Daniel de mina pina in boschetii din aproprierea primariei si de ce nu i-a auzit nimeni strigatele de ajutor chiar in mijlocul satului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS