17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Stiri diverse

LIGA CAMPIONILOR / Sporting Lisabona, echipa antrenata de Ladislau Bölöni, a ratat calificarea in prima faza a grupelor Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa in deplasare, cu 2-0, de formatia italiana Inter Milano, in mansa secunda a turului trei preliminar. Cele doua goluri ale acestei partide au fost marcate de Di Biagio si Recoba. La formatia portugheza, Marius Niculae a jucat titular. In tur, la Lisabona, scorul a fost egal, 0-0. La conferinta de presa, Bölöni a spus ca este dezolat pentru ca a fost trimis in tribuna, in minutul 50, de arbitrul Temmink. Alte rezultate inregistrate marti seara: Fenerbahce Istanbul – Feyenoord Rotterdam 0-2 (in tur 0-1); Bayern München – Partizan Belgrad 3-1 (3-0); Sparta Praga – RC Genk 4-2 (0-2); Manchester United – Zalaegerszeg 5-0 (0-1).

(D.B.)

CUPA UEFA INTERTOTO / VfB Stuttgart, echipa atacantului Ionel Ganea, s-a calificat in primul tur al Cupei UEFA, dupa ce a invins cu 2-0 formatia franceza OSC Lille, in mansa a doua a uneia dintre finalele Cupei UEFA Intertoto. In meciul tur, Lille s-a impus pe teren propriu, cu 1-0. Marius Baciu nu a evoluat pentru OSC Lille. Villarreal, cu Costel Gilca titular, a ratat calificarea in primul tur al Cupei UEFA, dupa ce a terminat la egalitate, in deplasare, 1-1, partida cu Malaga. In tur, Malaga a invins, in deplasare, cu 1-0. In cea de-a treia finala a Cupei UEFA Intertoto, echipa engleza Fulham a cistigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu formatia italiana Bologna. In tur, cele doua echipe au terminate la egalitate, scor 2-2, Fulham calificindu-se astfel in primul tur al Cupei UEFA.

(D.B.)

CUPA ROMANIEI / Rezultate inregistrate ieri de echipele doljene in etapa a doua a Cupei Romaniei: „GP“ Craiova – Pan Group Armata 1-0 (a marcat Corneanu), Progresul Caracal – Electro 2-1 (pentru craioveni a inscris Patru). „GP“ Craiova si Progresul Caracal s-au calificat in faza urmatoare.

(M.S.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS