Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

„Usurat“ de bagaje in timp ce dormea

Un tinar timisorean s-a trezit fara bagaje in gara din Piatra Olt, pe 22 august, dupa ce trasese un pui de somn. Iosif Sergiu Gogiu, de 20 de ani, din Timisoara, si-a recuperat bagajele la scurt timp dupa ce o patrula de politisti din localitate l-a identificat pe hot. Acesta se numeste Petre Tanasie, are 61 de ani si este din Piatra Olt. In ziua respectiva el se afla intimplator in zona garii din oras. Dupa cum marturiseste, el si-a insusit bagajele timisoreanului Gogiu, dupa ce a vazut ca acesta era total „rupt“ de realitate. Pentru fapta sa, lui Petre Tanasie i-a fost intocmit dosar penal.

(M.M.)

Frauda „in alb“ de 400 de milioane

Aurel Cojocaru, de 42 de ani, din Bals – Olt, se afla in arestul Politiei din Caracal pentru savirsirea infractiunii de inselaciune. Cojocaru este acuzat ca, in calitate de asociat la SC PANSELUTA-COJOCARU SNC Comani, in iunie, a achizitionat de la societatea MACOFIL SA din Tirgu Jiu marfa in valoare de 416 milioane de lei. Pentru aceasta, el a emis mai multe file cec, fara a avea insa acoperire in contul bancar al firmei unde era asociat.

(M.M.)

Doi violatori – arestati, iar al treilea este cautat

Doi barbati acuzati ca au comis doua violuri au fost introdusi joi in arestul Politiei Craiova. P.F. din Craiova a declarat ca pe 21 august, in timp ce mergea spre Manastirea Circea, a fost acostata de doi barbati care, prin violenta, au intretinut relatii sexuale cu ea. In urma cercetarilor efectuate de politistii craioveni a fost identificat Alexandru D., din Circea, care este cercetat in stare de retinere. Cercetarile continua pentru identificarea celuilalt autor. In arestul IJP Dolj a fost introdus si Nicolae Manucu, de 32 de ani, din Craiova. Acesta era dat in urmarire pentru comiterea infractiunii de furt, dar in urma cercetarilor politistii craioveni au stabilit ca el a intretinut relatii sexuale cu H.M., din comuna Macesu de Sus. Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventiva.

(I.P.)

Au incercat sa insele societatea de asigurari

Politistii severineni au inceput urmarirea penala impotriva lui Spatarelu Lilian, din Drobeta Turnu Severin, pentru savirsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avind permisul de conducere suspendat si parasirea locului accidentului, precum si tentativa de inselaciune. Pe 11 august, el a condus un autoturism pe strada Walter Maracineanu, a comis un accident si a parasit locul faptei. Mai mult, pe 13 august, s-a prezentat la o societate de asigurari, unde a prezentat denaturat faptele si imprejurarile producerii evenimentului rutier. Politistii au inceput urmarirea penala si impotriva lui Taranu Viorel, din Drobeta Turnu Severin, pentru savirsirea infractiunilor de fals in declaratii, favorizarea infractorului si tentativa de inselaciune, deoarece pe 11 august, s-a prezentat la locul accidentului si a declarat, in fals, ca el este autorul evenimentului rutier. Mai mult, el a mers impreuna cu Spatarelu Lilian la societatea de asigurari, unde au sesizat evenimentul, incercind sa obtina astfel asigurarea.

(F.L.)

11 sinucideri in mai putin de o luna

In ultima luna, in evidentele Laboratorului de Medicina Legala din Tirgu Jiu au fost consemnate 11 sinucideri, dintre care opt prin spinzurare. Motivele care

i-au indemnat pe respectivii gorjeni sa isi ia zilele sint in principal neintelegerile din familie, dar si conditiile grele de trai. In ultimele doua saptamini, au fost inregistrate sase cazuri de cetateni care s-au spinzurat, toti provenind din mediul rural.

(E.M.)

Exit mobile version