10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe schimba prefecti

Se schimba prefecti

Potrivit lui Cozmin Gusa, prefectul de Dolj nu s-ar mai afla pe lista neagra

Ministrul administratiei publice, Octav Cozminca, prezent ieri la Iasi pentru numirea noii conduceri a prefecturii, a anuntat ca, in luna septembrie, guvernul va opera schimbari la nivelul reprezentantilor executivului din teritoriu care nu au indeplinit criteriile de performanta.

Octav Cozminca a declarat ca aceste modificari vor avea loc la inceputul sau la jumatatea lunii septembrie, dupa ce guvernul va incheia analiza activitatii prefectilor si subprefectilor, in functie de urmatoarele criterii: aplicarea Legii fondului funciar, relatiile cu mass-media, relatiile cu ministrii, cu institutiile descentralizate si cu parlamentarii.

„Destui subprefecti si prefecti care nu si-au facut datoria si nu au realizat criteriile de performanta vor fi nevoiti sa plece in alta parte. E posibil sa luam aceste masuri etapizat, spre exemplu sa analizam activitatea din zece judete si sa luam masurile care se impun“, a declarat Cozminca.

Prin declaratiile facute alaltaieri la Craiova, Cozmin Gusa a lasat a se intelege ca prefectul de Dolj, Cornel Mondea, nu va fi afectat de remanierea prefectilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS