Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

PANDURII TIRGU JIU / Pentru prima data de la promovarea in Divizia B, echipa Pandurii Tirgu Jiu va avea un purtator de cuvint. Relatiile cu mass-media au fost delicate in ultimii ani, deoarece conferintele de presa au lipsit de cele mai multe ori, singurii care au facut declaratii au fost antrenorii sau fostul presedinte. Consiliului Director al clubului l-a desemnat luni purtator de cuvint al clubului pe directorul executiv Ion Poenaru. Acesta urma sa anunte aseara lotul care va activa la Pandurii in viitorul sezon. La sfirsitul saptaminii trecute insa, actualul presedinte, Nicolae Popescu, le- a impus jucatorilor si antrenoriilor sa nu mai dea declaratii presei. Primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, a dezaprobat hotarirea presedintelui de la Pandurii de a interzice antrenorilor participarea la emisiunile sportive de radio si televiziune. Primarul a promis ca va rezolva personal aceasta problema daca jurnalistii vor intimpina greutati in comunicarea cu antrenorii.

(M.P.)

CUPA ROMANIEI, ETAPA A DOUA / Etapa a doua a fazei nationale a Cupei Romaniei la fotbal se va desfasura pe 28 august, de la ora 17.00. Scoala de fotbal „Gica Popescu“ Craiova, fosta Dunarea Calafat, va juca, pe propriul teren, cu Pan Group Armata Craiova, iar UFC Electro o va intilni, in deplasare, pe Progresul Caracal.

(M.S.)

NEAGA VA FI AMENDAT / Tehnicianul echipei Steaua, Cosmin Olaroiu, a spus ca Adrian Neaga va fi amendat de club pentru ca a fost eliminat de pe teren in timpul partidei de la Brasov, din prima etapa a Diviziei A, dupa ce l-a scuipat pe jucatorul brasovean Emeric Vascko. „Orice jucator care primeste cartonas rosu este automat amendat. In consecinta, Neaga se va supune regulamentului de ordine interioara“, a spus Olaroiu. Tehnicianul stelist a afirmat ca Adrian Neaga si-a recunoscut greseala: „Neaga a gresit si a recunoscut acest lucru. Este constient ca am fi putut cistiga cu el in teren si ne-a promis ca nu se va mai intimpla. Intr-un fel, eu ii inteleg iesirea, deoarece a acumulat o mare tensiune nervoasa pe banca, stare amplificata de faptul ca a fost provocat de un jucator brasovean, dupa ce in prealabil primise un cartonas galben in mod nejustificat. Va promit ca pentru Neaga a fost ultima oara cind a avut o asemenea izbucnire.“

(D.B.)

RONALDO VREA SA PLECE DE LA INTER / Atacantul brazilian Ronaldo a spus ca doreste sa paraseasca gruparea Internazionale Milano, dar ca nu stie la ce echipa va evolua in viitor. „Doresc sa plec de la Internazionale Milano. Am motivele mele si le voi spune la momentul potrivit. Responsabilii clubului italian stiu care sint acestea“, a spus Ronaldo inainte de a participa la un antrenament al echipei Braziliei, in vederea meciului amical cu selectionata Paraguayului, care va avea loc astazi. Fundasul brazilian Roberto Carlos a precizat ca ar fi incintat ca Ronaldo sa evolueze alaturi de el la Real Madrid. La rindul sau, presedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a afirmat ca Ronaldo va mai ramine un an la aceasta formatie, dupa care se va putea transfera la o alta echipa. „Vreti sa stiti cum se va sfirsi aceasta poveste? Ronaldo va juca inca un an la Internazionale, spre nemultumirea lui, dupa care va pleca la o alta grupare, chiar daca vom cistiga sau nu campionatul si Cupa Italiei“, a spus Moratti.

(M.F.)

Exit mobile version