12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFractura craniana, din motiv de... ventil

Fractura craniana, din motiv de… ventil

Un barbat din Turceni a ajuns ieri-dimineata la Spitalul de Urgenta Craiova cu o fractura craniana, capatata miercuri seara, in urma unei „neintelegeri“ cu un vecin.

Constantin Anghel, de 44 de ani, a fost internat in Clinica de Neurochirurgie a spitalului craiovean, cu diagnosticul traumatism cranian mediu, fractura craniana cu infundare, traumatism hemitorace sting. In functie de rezultatul investigatiilor radiologice, medicii vor hotari zilele acestea daca leziunile necesita o interventie chirurgicala.

In asteptarea verdictului medicilor, pacientul si-a amintit cu exactitate cum s-a petrecut nefericitul eveniment care l-a adus pe patul de spital. El spune ca in seara cu pricina s-a dus „pina la barul din apropiere“ ca sa bea si el ceva, ca tot omul. Acolo l-a intilnit pe vecinul lui, Dumitru Florea, de 18 ani, si si-a amintit ca trebuie sa-i ceara socoteala pentru o piesa de la bicicleta care ii disparuse in mod misterios in urma cu citeva zile.

„Lasasem bicicleta in fata portii si cind m-am intors, nu mai avea portventilul. Niste prieteni mi-au spus ca l-au vazut pe Dumitru cind a luat piesa. Seara, am dat peste el in bar si i-am zis sa-mi dea inapoi piesa. Nici nu a catadicsit sa-mi raspunda, dar l-am lasat in pace. Dupa ce am baut ceva, am vrut sa plec acasa. Dumitru a iesit dupa mine si m-a lovit cu o sticla in cap, chiar in fata barului. Am cazut jos, iar el m-a lovit cu picioarele. Noroc ca l-au oprit niste vecini, altfel cred ca ma omora“, a povestit Anghel.

La sesizarea familiei victimei, politistii din Turceni au inceput anchetarea cazului, urmind ca, in functie de rezultatul investigatiilor medico-legale, sa fie dispuse masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS