5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMaria Ciobanu a fost snopita in bataie de ginere

Maria Ciobanu a fost snopita in bataie de ginere

Dupa ce a ispasit sapte ani de inchisoare pentru ca a infipt cutitul intr-un prieten, Dan Ivan, de 34 de ani, din Craiova, s-a gindit sa-si intemeieze o familie. In urma cu sase ani, s-a casatorit cu Ileana, o tinara acum in virsta de 27 de ani, din satul Crovina, comuna Breasta – Dolj. Cei doi au un baietel de trei ani, insa sint in pragul divortului. Ileana, satula de bataile administrate periodic de sotul ei, a plecat de acasa si s-a mutat de citeva saptamini impreuna cu copilul la parintii ei, in Crovina.

Duminica la prinz, Dan a venit la socrii sai ca sa-si ia nevasta si copilul acasa. Pe femeie a gasit-o la magazinul unde se angajase ca vinzatoare si a amenintat-o ca, daca nu se intoarce acasa, o omoara. Pentru a fi si mai convingator, barbatul i-a administrat citeva palme si a strins-o nu tocmai dragastos de git.

Apoi s-a intors la casa socrilor sai si a vrut sa ia copilul. In acel moment, soacra, Maria Ciobanu, de 46 de ani, s-a opus categoric. „I-am spus ca nu va pleca decit peste cadavrul meu cu copilul . Nu stiu ce a inteles el din vorbele mele, dar in clipa urmatoare s-a pus cu picioarele pe mine, chiar in fata portii, lovindu-ma pe unde apuca. Noroc ca au intervenit vecinii si l-au gonit, ca nu stiu ce s-ar fi intimplat“, a spus femeia.

In urma batailor administrate de ginere, Maria Ciobanu a fost internata in Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, cu diagnosticul politraumatism si traumatism cranian mediu.

De Dan Ivan s-au ocupat politistii din comuna. Chiar dupa comiterea agresiunii, barbatul a fost retinut si condus la postul din localitate pentru a da unele lamuriri. Avind in vedere ca mai are si alte „vatamari corporale“ la activ, este posibil ca Ivan sa ajunga din nou dupa gratii pentru o lunga perioada de timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS