12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCiobanul Foghis s-a spinzurat la stina

Ciobanul Foghis s-a spinzurat la stina

Gheorghe Foghis, de 36 de ani, din Giurgita, a fost gasit spinzurat ieri-dimineata, la stina unde era angajat cioban. Barbatul nu era insurat si nu avea copii, iar gestul sau este explicat prin cele trei bilete care au fost gasite pe pieptul sau. Povestioare siropoase de amor cu o anume Dana, traiul in concubinaj si destramarea relatiei cu iubirea vietii sale au fost etapele parcurse de baci in ultimul timp.

In biletelele de adio, baciul vrea sa-l mai vada Dana si roaga autoritatile sa nu faca ancheta: „Dana, vezi ca ii rog eu pe alde nea Ghita si pe alde nea Luci sa te cheme si pe tine sa ma vezi pentru ultima data, dar mort… Va rog din suflet sa ma iertati mama, frati, unchi, matusi si nepoti si rog foarte mult autoritatile sa nu mai faca nici un fel de ancheta, pentru ca m-am spinzurat cu propriile mele miini. Cu respect, al dumneavoastra angajat cioban, Gigi Foghis.“

Plt. maj. Dinu Ilie, seful Postului de politie Goicea, a spus ca va efectua o ancheta, pentru ca este obligat prin lege, si ii pare rau ca nu poate respecta dorinta decedatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS