11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalViol la umbra padurii

Viol la umbra padurii

Fiul padurarului din comuna doljeana Virvoru de Jos este acuzat ca a violat o studenta la Facultatea de Stiinte Economice Craiova.

Tinara P.B., de 20 de ani, din Buzau, venea simbata, 20 iulie, sa-si viziteze mama la locuinta din Virvoru de Sus, unde isi cumparase o casa cu un an si jumatate in urma. Fata a ajuns cu o ocazie pina in centrul comunei, apoi a plecat pe jos spre satul Virvoru de Sus, unde locuieste mama ei. Pe drum, prin padure, a fost ajunsa de Marius Daniel Nicola, de 23 de ani, fiul padurarului din localitate, meserie pe care o practica si el, dar la Terpezita. Marius a acostat-o pe studenta, a bagat-o cu forta in masina, apoi a dus-o intr-un loc mai ferit. Sub amenintarea pustii, tinara a fost violata si supusa la perversiuni sexuale citeva ore. Nici cele 35 de grade Celsius la umbra si nici opozitia fetei nu l-au determinat pe padurarul „in calduri“ sa renunte.

Dupa ce a ajuns acasa, fata a reclamat violul la politie, iar oamenii legii au demarat cercetarile. Pentru ca victima nu prezenta urme de violenta, politistii au fost nevoiti sa recurga la probe colaterale, pe care le-au prezentat procurorilor.

Mama tinerei spune ca parintii violatorului au incercat sa o mituiasca, oferindu-i in schimbul retragerii plingerii, o masina Dacia 1300 si o casa, dar ca i-a refuzat categoric. Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj a emis pe numele lui Marius Daniel Nicola un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, pina la definitivarea cercetarilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS