24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalStrip-tease in aer liber si pe ritm de manele

Strip-tease in aer liber si pe ritm de manele

Dansatoare, prostituate de lux sau ieftine, aurolaci care au schimbat canalizarea pentru boscheti, taximetristi in cautarea unui client cu portofelul mai mare, turisti in tranzit prin orasul de la Dunare, marinari rataciti, toti acestia animeaza viata de noapte a Severinului.

Terasele sint pline de fetite dornice sa le ofere barbatilor senzatii tari, mai ales daca ies si ceva bani din asta. Fie ca sint dansatoare, animatoare sau simple cliente, ele stiu cum sa atraga privirile barbatilor.

Intr-o seara buna, scot bani pentru o saptamina. Angela are 26 de ani si a fost crescuta de o mama cu gustul bauturii si care nu se sfia sa aduca barbati in casa si sa-i bage in dormitor.

Angela nu a facut decit zece clase. S-a angajat cind era aproape o copila. E dintr-un sat din Mehedinti si a plecat de acasa pentru ca nu mai suporta viata pe care era nevoita s-o duca. De cind a plecat a stat cu gazda prin Severin. Avea 24 de ani cind a hotarit ca trebuie sa cistige un ban „mai ca lumea“.

Auzise ca, daca s-ar apuca sa se dezbrace pentru bani, ar cistiga bine si si-a ales meseria asta. Acum face strip-tease la terasa unui restaurant din imediata vecinatate a orasului.

„La inceput mi-a fost greu, dar m-am obisnuit. Mai plec si in camera cu cite unul care imi place, daca vreau sa cistig un ban in plus. Abia acum au mai inceput barbatii sa dea navala la bar si la terasa, ca, de cald ce este, le clocoteste singele si vin aici, sa se mai racoreasca. N-am peste de protectie. Eu stiu ca nu-s de lux, ca stiu cum arat si n-am nici bani sa-mi iau toale mai ca lumea si n-am nici o casa unde sa duc clientii sa-i tratez. Stau cu gazda si ea nu trebuie sa afle ce fac eu, ca ma da afara de nu ma vad“.

Angela se mai duce prin discoteci. Isi alege haine mai bune si incearca sa agate clienti mai buni, dar nu prea ii merge. „Barosanii vor fete tinere, cu craci lungi si cu balcoane, imbracate modern. Eu n-am de unde. Astea au succes. Eu imi cunosc limitele, dar mai incerc din cind in cind. La mine e ieftin, 100-200.000 de lei, uneori si mai putin. Ma uit si eu la client, sa-mi dau seama cam cit ar da“, a mai spus Angela. Nu se gindeste ce va fi miine. Nu si-a propus sa faca un copil, iar de maritat spune ca nici nu poate fi vorba, ca nu mai are cine s-o ia.

„Fetele se dezbraca acum pe melodiile lui Adrian sau ale lui Costi Ionita…“

Fiecare patron de bar sau de terasa a incercat sa-si atraga intr-un fel mai inedit clientii in aceasta vara.

„Acum, abia daca avem incasari de citeva milioane de lei pe seara. Pentru ca in interior era foarte cald si fetele mai trebuia sa se si unduiasca pe muzica, am decis sa le scot afara, pe terasa, unde am instalat o bara si pot sa faca strip-tease in aer liber. Trebuie sa te adaptezi la orice situatie daca vrei sa ai un cistig. Am vazut ca majoritatea asculta manele, asa ca fetele se dezbraca acum pe melodiile lui Adrian sau ale lui Costi Ionita. Daca nu te misti rapid, in functie de piata, esti terminat ca patron“, a spus unul dintre patronii severineni care s-a „adaptat“ la solicitarile clientilor. Ca se cistiga mai bine golind buzunarele clientilor de la terase au aflat si adolescentele Andreea si Simona, care isi fac veacul in restaurantul unui turc, pe Valea Cernei. Si, pentru ca au vazut ele ca in Romania „munca nu este rasplatita asa cum se cuvine“, s-au gindit ca ar fi cel mai bine sa goleasca buzunarele turcilor care isi opresc tirurile in parcarea restaurantului.

„Nu avem de ce sa ne facem probleme pentru ca ne apara patronul. Mai luam amenzi, dar nu le platim noi, asa ca ne scoatem bani frumosi. Avem noroc ca aici opresc turcii sa manince si unii dintre ei sint deja clienti vechi. Ne mai ducem si cu ei prin tir, cind vrem sa cistigam bine si sa ne mai odihnim o zi sau doua“, a spus Andreea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS