Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

Omorita de sotul sau

O femeie din comuna Breasta a fost omorita joi de sotul sau. Nicolita Rosu avea 49 de ani si a fost gasita moarta la domiciliu. Desi cadavrul nu prezenta urme de violenta, in urma necropsiei medicii au stabilit ca femeia a decedat in urma unui traumatim cranio-cerebral acut inchis. Aflat in stare de ebrietate, Ion Rosu, de 56 de ani, sotul Nicolitei, a omorit-o pe femeie lovind-o cu capul de podea. politia urmeaza sa ia masurile legale impotriva lui.

(I.P.)

Plecat la plimbare cu masina clientului

Daniel Logofatu, de 22 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis. Angajat al firmei SC RELONE IMPEX SRL, acesta a plecat la plimbare cu un autoturism Ford pe care trebuia sa-l spele in incinta benzinariei OMV. Georgeta Atanasie, directoare la SC RELONE IMPEX SRL, a spus ca angajatul sau era prieten cu proprietarul respectivei masini si ca nu stie cum s-a intimplat asa ceva, intrucit Daniel era o persoana foarte muncitoare. Ea este nevoita acum sa-l concedieze pe Daniel, iar Politia i-a intocmit dosar penal.

(I.P.)

S-a spinzurat din disperare

Stefan Deliu, de 55 de ani, din Cetate, s-a spinzurat miercuri dimineata in curtea locuintei sale. Barbatul a fost gasit mort de fiul sau, Daniel, de 23 de ani. Politia din comuna spune ca sinucigasul consuma foarte mult alcool in ultima vreme, iar familia lui nu avea nici un venit. Ei traiau numai din ceea ce le dadea pamintul.

(I.P.)

O autoutilitara a cazut de la 20 de metri, pe Dealul Balota

O autoutilitara Volkswagen a cazut de la 20 de metri, joi dupa-amiaza, in jurul orei 16.00, pe DN 6, in zona Dealului Balota, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. Sadik Vasile Csaba, din Cluj-Napoca, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum si, intr-o curba periculoasa, pe un carosabil umed, a derapat, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat cu autoturismul, de la o inaltime de 20 de metri, intr-o prapastie. Clujeanul venea dinspre Drobeta Turnu Severin si se indrepta spre Craiova. Autoutilitara a fost avariata in proportie de 50-60%, iar soferul va avea nevoie de citeva zile de ingrijiri medicale.

(F.L.)

Patru minori – intoxicati cu o substanta necunoscuta

Patru copii au fost internati marti dupa-amiaza la Spitalul Clinic nr.1 Craiova din cauza unei intoxicatii cu o substanta necunoscuta. In ziua respectiva, cei trei copii ai familiei Oprea – Emanuel, de sapte ani, Elena, de patru ani, Marius, de doi ani – impreuna cu o vecina de 14 ani se jucau in curtea casei. In jurul prinzului, un prieten de familie a venit sa discute cu tatal lor. Barbatul le-a oferit copiilor seminte de floarea-soarelui. In mai putin de o jumatate de ora, Tudorita Oprea si-a gasit copiii in convulsii, palizi si inconstienti. „Cazusera din picioare. M-am speriat rau si am alergat sa-l intreb pe Florica, prietenul sotului, ce le-a dat sa manince. Vazusem ca semintele aveau o culoare ciudata, parca erau vopsite. Cum a auzit ce-au patit, barbatul a luat-o la fuga. N-am apucat sa mai chem politia, am plecat cu copiii la spital“, povesteste mama, inca aflata in stare de soc. Ea a chemat doctorul, care a ajutat-o sa-i aduca pe copii la spital. Medicii le-au acordat ingrijirile necesare, urmind sa identifice substanta cu care au fost tratate semintele. In prezent, toti cei patru copii se afla in afara oricarui pericol.

(S.S.)

Exit mobile version