Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

DE LA VOLEI LA FOTBAL / Costel Mitrita a precizat ieri ca Valentin Balanescu, care pina nu demult se ocupa de echipa de volei, va fi numit vicepresedinte cu probleme organizatorice la clubul Universitatea. In privinta variantei ca si Nicu Neagoe sa fie „uns“ vicepresedinte, Mitrita a spus: „Orice este posibil. N-am definitivat problemele legale privind structura juridica a clubului. Nicu Neagoe, vice? Este un om de sport deosebit, dar mie, personal, mi se pare un fel de retrogradare. El este presedinte la AJF Dolj, o functie importanta si respectabila pentru fotbalul doljean.“

(I.J.)

„GP“ CALAFAT / Divizioanara C Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ Calafat, fosta Dunarea, se pregateste de citeva zile la Govora. Antrenorul echipei, Marian Bicu, a programat doua jocuri de verificare pentru week-end. Calafetenii vor juca simbata cu Minerul Berbesti, iar duminica o vor intilni pe Oltchim Rimnicu Vilcea.

(M.S.)

RISTEA SE VA PREGATI CU TREVISO / Recent, atacantul Catalin Ristea (ultima oara la Extensiv) a dat o proba de joc in Italia, la echipa de liga a treia, Treviso. A revenit in Banie, asteptind decizia conducatorilor gruparii din Peninsula. Se pare ca antrenorii italieni au fost impresionati de evolutia olteanului, deoarece l-au rechemat in Italia pentru a participa cu echipa intr-un cantonament de pregatire si jocuri de verificare. Contactat telefonic, Catalin Ristea a spus: „N-am discutat probleme de contract sau altceva. Am primit un mesaj de a reveni la pregatiri“. Catalin trebuie sa se prezinte la Treviso pe 25 iulie.

(I.J.)

Exit mobile version