7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO tinara din Ianca-Olt este pasionata de... senzatiile tari

O tinara din Ianca-Olt este pasionata de… senzatiile tari

Daca s-ar analiza ceea ce a facut pina in prezent o tinara din comuna Ianca, judetul Olt, ar fi imediat clasificata ca fiind o mare amatoare de sex, aceasta ca sa ne exprimam delicat. Totul a iesit la iveala dupa ultima experienta de acest gen.

Pe 27 iunie, tatal ei, Gheorghe Sencarau, a sesizat reprezentantii politiei din comuna despre faptul ca, in noaptea de 26 spre 27 iunie, fiica sa, Diana Sencarau, de 17 ani, ar fi fost victima unui viol. Autorii acestei fapte sint patru tineri din localitate – Adrian Simion, Stelian Brulea, Sorin Marinel si Cosmin Sivecu. Conform celor declarate de tatal fetei, Diana ar fi fost luata cu forta de catre cei patru de pe terasa barului SC EBA SRL din satul Potelu-Olt si dusa apoi pe izlazul de linga cimitirul satului, unde a fost supusa la perversiuni sexuale. O data pusi in tema, politistii nu au stat prea mult pe ginduri si, in baza declaratiei tatalui fetei si chiar a victimei, au intocmit dosare penale pentru fiecare dintre tinerii implicati.

Nu mica le-a fost surpriza politistilor a doua zi, cind au aflat ca Diana Sencarau a disparut de acasa, lasind in urma ei un biletel in care spunea ca a intretinut raporturi sexuale cu tinerii denuntati de bunavoie si… din curiozitate. La citeva zile dupa acest eveniment, politistii – care nu au intrerupt cercetarile – au gasit-o pe „victima“ la o prietena din comuna Dabuleni, judetul Dolj. Dupa cum a marturisit in fata organelor de politie, Diana ar fi fugit de acasa de frica parintilor.

Ghici, ciuperca, ce-i?…

Cercetarile efectuate intre timp de politisti au stabilit ca Diana Sencarau mai fusese, in noiembrie anul trecut, victima unui viol, de data aceasta pe raza comunei Dabuleni. Atunci insa, fata nu a mai reclamat fapta si s-a impacat cu autorii dupa ce a primit de la acestia o suma de bani. De asemenea, se pare ca, din noiembrie 2001 si pina la data „violului“ din noaptea de 26 spre 27 iunie 2002, Diana ar fi intretinut raporturi sexuale si cu alti barbati, si nu oricum.

La rindul lor, cei patru tineri denuntati ca ar fi violat-o pe fata ultima data au declarat verbal in fata sefului de post din comuna Ianca faptul ca i-au dat acesteia cite sapte milioane de lei. Nici unul dintre ei nu a vrut insa ca declaratiile in acest sens sa fie consemnate in documentele oficiale.

Dupa studierea acestui caz, Parchetul de pe linga Judecatoria Corabia a dispus neinceperea urmaririi penale impotriva celor patru tineri. Politistii spun ca asemenea cazuri, cind persoane care fac plingeri in care afirma ca au fost victimele unui viol sau ale unei tentative de viol, revin apoi asupra declaratiei initiale, au devenit tot mai numeroase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS