Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

Un copil s-a specializat in spargeri de farmacii

Valentin Eduard Chirita, de 14 ani, din Craiova, a fost prins de o patrula de politie in noaptea de 20 spre 21 iunie, in timp ce jefuia Farmacia Olfarm. Hotul, care patrunsese prin efractie in incinta unitatii, tocmai furase fisicuri de moneda divizionara, in valoare de 300.000 de lei si se pregatea sa „spele putina“. In urma cercetarilor s-a stabilit ca Valentin Chirita se specializase, de altfel, in astfel de furturi. El mai sparsese cu doua seri inainte si Farmacia nr. 8 din Craiova.

(R.G.)

Si-a muscat cumnatul de ureche

Ionel Mincu, de 28 ani, din comuna Balacita – Mehedinti, a avut o altercatie, in seara de simbata, in jurul orei 23.00, cu viitorul sau cumnat, Marin Bulea, de 39 de ani, din aceasi localitate. Rudele celor doi au spus ca acesta din urma si-a adus aminte ca Ionel Mincu traia in concubinaj cu sora lui si ca pina acum nu a cerut-o inca in casatorie, desi promisese acest lucru. Mai mult, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, el i-a reprosat lui Ionel ca o loveste pe sora sa cam des. Intr-un moment de furie, el l-a muscat pe Ionel de urechea dreapta. Victima a fost transportata la Spitalul „Grecescu“ din Drobeta Turnu Severin, cu urechea rupta, fiind necesara o interventie chirurgicala. Se efectueaza cercetari, cei doi urmind sa fie sanctionati si pentru provocare de scandal si tulburarea ordinii si linistii publice, conform Legii 61/1991.

(F.L.)

A murit intr-o groapa cu gazolina

Un tinar de 17 ani din comuna Stejari – Gorj a fost gasit mort simbata intr-o groapa cu gazolina aflata pe raza localitatii. Citiva sateni care treceau pe linga o conducta care transporta gazolina au zarit intr-o groapa cu adincimea de aproximativ trei metri corpul lui Andrei Diaconu, care era cu fata in jos. Din primele cercetari efectuate de catre politie, se pare ca baiatul a murit intoxicat cu vapori de gazolina. Cadavrul acestuia a fost adus la morga Spitalului din Tirgu Jiu, in vederea efectuarii necropsiei, pentru a se stabili cauza exacta a mortii.

(E.M.)

Hot de ziare

Daniel Cosmin Gheorghe, de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a sustras in noaptea de 23 spre 24 aprilie, reviste, ziare si publicatii, dintr-o toneta apartinind societatii SEVERPRESS, in valoare de 9,3 milioane de lei. In noaptea de 20 spre 21 iunie a sustras mai multe bunuri de la societatea ELIPSA SRL. Bunurile, in valoare totala de 2,5 milioane de lei, au fost integral recuperate. Daniel Cosmin Gheorghe a fost introdus in arestul IJP Mehedinti, urmind sa fie prezentat Judecatoriei Drobeta Turnu Severin.

(F.L.)

Accident de circulatie soldat cu un mort si sase raniti

Un grav accident de circulatie, petrecut in noaptea de 22 spre 23 iunie, la ora 2.00, pe raza localitatii Curtisoara-Olt, s-a soldat cu un mort si sase raniti. Dorel Dumitru Pirna, de 26 de ani, se afla la volanul autoturismului tatalui sau, o Dacia 1300, cu numarul de inmatriculare OT-03-BEN. Din cauza neatentiei, Dorel Pirna a pierdut pentru citeva secunde controlul volanului, aceasta rasturnindu-se intr-un sant. Reprezentantii Serviciului de Politie Rutiera Olt spun ca accidentul s-a soldat cu decesul soferului, dus fara puls la spitalul slatinean la orele 2.15, si cu ranirea a doua persoane care erau impreuna cu acesta in masina, respectiv Laurentiu Badita, de 16 ani, si Ramona Nistor, de 18 ani, din Slatina. Doctorii de la Spitalul Judetean Slatina spun ca in masina se mai aflau ca pasageri alti patru tineri: George Nicolae – 18 ani, Marinel Badita – 18 ani, Adrian Nistor – 17 ani, si Marin Valneciu – 23 ani. Ramona Nistor are diagnosticul traumatism cranio-cerebral, plaga si comotie cerebrala. Marinel Badita este internat cu traumatism cranio-cerebral cu plaga occipitala, Marin Valneciu a fost diagnosticat cu traumatism toracic cerebral, iar Adrian Nistor si George Nicolae, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis. Cel mai „norocos“ a fost Laurentiu Badita.

(M.M.)

Exit mobile version