Acasă Local Un bar din Craiova a fost premiat

Un bar din Craiova a fost premiat

Barul VELVET de pe bulevardul Carol l din Craiova, ce apartine lui Costi Raducanoiu, a adus in pragul disperarii vecinii. Masinile luxoase, de mina a doua, ce aduc clientii si clientele la bar sint parcate chiar linga ferestrele vecinilor si asta noapte de noapte.

Desi la numai citiva metri de bar au fost instalate semnele de circulatie care interzic oprirea, nici un client al barului nu le ia in seama. Ca mai peste tot in Craiova nici in fata acestui bar nu exista loc de parcare, fapt pentru care oamenii se descurca cum pot, cel mai adesea recurgind la… trotuar.

„Cred ca primaria ma crede nebuna strazii“

In urma 60 de ani, familia Ionescu si-a construit o casa la actualul numar 63 din bulevardul Carol l. De cind vizavi de casa lor s-a deschis barul VELVET Maria Ionescu si septuagenarul sau sot nu mai au liniste. Casa are peretele exterior chiar in strada, iar pe sub ferestrele lor parcheaza masinile clientilor din bar.

„Nu este chip sa ne putem odihni. In fiecare noapte tot felul de masini din care coboara tot felul de lume pestrita parcheaza chiar sub geamurile noastre. Pornesc motoarele, le tureaza, intorc masinile si transforma trotuarul in carosabil. Muzica din bar rasuna peste tot pentru ca neavind sistem de aerisire stau cu usile deschise. Am reclamat de nenumarate ori la primarie si politie zgomotul care ne terorizeaza noapte de noapte. Cred ca cei de la primarie ma cred nebuna strazii, dar nici eu, nici sotul meu care sintem medici pensionari in virsta nu mai putem dormi in propria noastra casa. Strada a ajuns haznaua orasului pentru ca aici sint tot felul de vulcanizari, de buticuri unde se repara baterii de masini. Este un infern si nu stiu cum obtin aprobarile pentru functionare“, spune Maria Ionescu proprietara imobilului de vizavi de barul VELVET.

In 6 iunie, consilierul Dumitru Rizan de la Primaria Craiova a amendat firma SC INCORUPTIBILI ,proprietara barului VELVET, cu suma de doua milioane de lei pentru deranjarea locatarilor. La cinci zile dupa amenda, acelasi consilier ii comunica petentei Ionescu ca de fapt barul nu are orchestra, ci doar un aparat de radio, iar programul de functionare al „unitatii de alimentatie publica“ VELVET a fost prelungit pina la ora 4.00 in fiecare zi. Prelungirea programului acestui bar a fost ca o prima si presupunem ca dl consilier si-a cerut si scuze pentru amenda. In urma acestor raspunsuri primite de la primarie la o distanta de doar cinci zile, familia Ionescu nu stie daca nebunul este pe strada lor sau in alta parte.

Exit mobile version