17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDe la capacitate pe patul de spital

De la capacitate pe patul de spital

In timp ce se intorceau de la examen, doi copii au fost grav accidentati

Elevii de la Scoala generala din Cotofenii din Dos au sustinut marti dimineata examenul de capacitate in centrul de la Breasta. Dupa examen, Dorel Stepan, de 42 de ani, din Cotofenii din Dos, si-a luat fiica in autoturism impreuna cu alti trei colegi ai acesteia, bucurosi ca trecusera cu bine proba de matematica, si au plecat spre casa. Pe raza comunei, la intrarea intr-o curba, soferul a incercat sa depaseasca un camion, insa autoturismul a derapat spre stinga si a parasit drumul, rostogolindu-se intr-un sant.

Doi dintre copiii aflati in Dacie, Cristina Predut si Cristian Dina, au suferit leziuni grave care au necesitat transportarea lor de urgenta la Spitalul Clinic nr.1 Craiova. Cristian Dima a fost internat in stare de coma de gradele I-II in Clinica de Terapie Intensiva, cu sanse minime de supravietuire. In aceeasi sectie a fost internata si colega lui, Cristiana Predut. Fata era constienta, dar acuza dureri puternice de cap, motiv pentru care in zilele urmatoare va fi supusa unor investigatii medicale complexe.

Fiica soferului, Iudita Stefanescu, si celalalt copil aflat in autoturism, Gheorghe Buzatu, au scapat din fericire doar cu citeva zgirieturi.

Soferul autoturismului, Dorel Stepan, a ajuns si el la Spitalul Clinic nr.1 cu clavicula rupta.

Cadrele didactice de la Scoala generala din Cotofenii din Dos au venit marti la spital ca sa se intereseze de soarta copiilor internati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS