Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

S-a inecat, incercind sa-si salveze ciinele

Roxana Marinela Ghidanac, de 30 de ani, din Slatina, a fost gasita inecata in riul Olt, in apropierea plajei cu acelasi nume, in dupa-amiaza de 16 iunie. Din cite se pare, ea se afla cu ciinele pe plaja si acesta s-a agatat la un moment dat de un manunchi de plante submarine. Eforturile ciinelui de a scapa i-au atras atentia Roxanei care a sarit imediat in apa pentru a-l salva. Din nefericire, desi stia sa inoate, Marinela a nimerit intr-o zona cu apa prea adinca, unde erau plante submarine si s-a inecat.

(M.M.)

Incendiu din cauza unui scurtcircuit

Un puternic incendiu a izbucnit luni-dimineata, in jurul orei 4.00, intr-o gospodarie din localitatea Malovat-Mehedinti. La sosirea pompierilor de la Grupul „Drobeta“ ardea grajdul si acoperisul casei, cu invelitoare de tigla. „La fata locului actionau deja pompierii civili de la ROMAG PROD, ajutati de sase cetateni. Pina la stingerea completa a focului, au ars acoperisul, o bucatarie de vara, o pivnita, cauza incendiului constituind-o un corp de iluminat electric neizolat corespunzator, fata de materialele combustibile din compunerea acoperisului“, a spus plt. Liviu Boruga, purtatorul de cuvint al Grupului de pompieri „Drobeta“.

(F.L.)

O adolescenta din Bals a murit inecata

Petruta Zaharia, de 16 ani, din Bals, a murit in dupa-amiaza de 16 iunie, la Spitalul Judetean din Slatina intr-o jumatate de ora. Tinara a fost adusa in coma profunda la ora 18.00 de o ambulanta din Bals, dupa ce cazuse intr-o groapa excavata din piriul Oltet, fiind la scaldat cu mai multi prieteni. Medicii de la Sectia urgente a spitalului slatinean au incercat toate metodele de resuscitare, dar totul a fost in zadar. In jurul orei 18.30, acestia au fost nevoiti sa constate decesul, cauza fiind edem pulmonar prin inec.

(M.M.)

Si-au batut rudele pina le-au bagat in spital

Guran Laurentiu Cristian, de 25 de ani, si Guran Victor, de 27 de ani, ambii din satul Cerneti, comuna Simian-Mehedinti, au provocat, in noaptea de 15 spre 16 iunie, un conflict spontan pe strada, ocazie cu care si-au lovit cu parii rudele, respectiv pe matusa si pe vara lor. Cele doua femei au fost internate in Spitalul Judetean Mehedinti, iar batausii au fost introdusi in arestul Inspectoratului Judetean al Politiei, urmind sa fie prezentati Judecatoriei Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzatoare, potrivit Legii 61/1991. In functie de concluziile medico-legale, in cauza vor fi luate si masuri.

(F.L.)

Un urmarit general din Mehedinti a fost prins la Moldova Noua

Constantin Plostinaru, din Balotesti-Mehedinti, se sustragea urmaririi penale din septembrie 2000, astfel ca Inspectoratul General al Politiei a emis pe numele sau un ordin de urmarire generala. El a fost identificat si retinut de politistii din Caras-Severin, la sfirsitul saptaminii trecute, in localitatea Moldova Noua, unde se pregatea sa paraseasca tara. Constantin Plostinaru a fost predat politistilor din Mehedinti, fiind introdus in arestul Politiei din Drobeta Turnu Severin.

(F.L.)

Exit mobile version