7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNici un cuvint despre...

Nici un cuvint despre…

… lupte in plin centrul Craiovei, in timp ce unii isi montau centrala termica in vila de la Rinca, ori isi faceau analize medicale, lasindu-i pe altii sa scoata castanele din foc

In ziua de 27.05.2002, prin ordin al sefului inspectoratului, au fost efectuate anumite modificari in structura manageriala a Politiei municipiului Craiova, dupa cum urmeaza:

1. Ca urmare a constatarii unor neajunsuri in exercitarea actului managerial, implicarii necorespunzatoare in controlul, indrumarea si coordonarea formatiunilor si personalului din subordine, aspecte ce au determinat, pe de o parte, stapinirea necorespunzatoare a infractionalitatii judiciare si, implicit, alterarea gradului de ordine si siguranta civica in municipiul Craiova, iar, pe de alta parte, o eficienta scazuta in combaterea criminalitatii economico-financiare, colonel Mita Ion si colonel Cherbel Victor-Vica au fost eliberati din functiile de adjuncti ai sefului Politiei si pusi la dispozitia unitatii.

In functiile respective au fost imputerniciti maior Preda Jane, seful Sectiei 2 Politie, si maior Gulin Laurentiu-Lucian, ofiter specialist la Serviciul Politiei Economico-Financiare din IJP Dolj.

Dupa terminarea scolii militare in anul 1985, Preda Jane a fost repartizat la Politia municipiului Craiova, unde a lucrat in cadrul Biroului de Ordine Publica, ocupind succesiv functiile de ofiter operativ, ofiter specialist si sef de birou, iar din luna aprilie 1998 a condus Sectia 2 Politie.

Maior Gulin Laurentiu-Lucian a fost chemat in rindul cadrelor active ale Politiei in anul 1994, cind a fost incadrat ca ofiter operativ la Politia orasului Segarcea, in luna iulie 1997 fiind promovat la Serviciul Politiei Economico-Financiare.

2. Datorita unor afectiuni medicale, care nu i-au mai permis coordonarea corespunzatoare a efectivelor subordonate, maior Grigore Cristinel a fost eliberat din functia de sef al Biroului Politiei Judiciare si numit ofiter specialist la Cabinetul Sefului Inspectoratului.

In functia respectiva a fost imputernicit capitan Patroi Vasile, ofiter specialist la Serviciul Politiei Judiciare din IJP Dolj.

Capitan Patroi Vasile a fost incadrat in anul 1990 la Biroul Judiciar al Politiei municipiului Craiova, iar in anul 1993 a fost promovat la Serviciul Politiei Judiciare.

3. Maior Radoi Romel, numit in functia de sef al Biroului de Ordine Publica la 15.12.2001, cu termen de incercare sase luni, nu a fost confirmat in functie, fiind numit ofiter specialist ordine publica la Sectia 5 Politie.

In functia respectiva a fost imputernicit capitan Nicolaescu Stelian, ofiter specialist la Serviciul Politiei Rutiere din IJP Dolj.

Capitan Nicolaescu Stelian a fost chemat in rindul cadrelor active ale Politiei in anul 1993, desfasurindu-si activitatea la Biroul Politiei Judiciare al Politiei municipiului Craiova pina la 1.02.2002, cind a fost promovat ofiter specialist la Serviciul Politiei Rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS