13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO femeie s-a razbunat cu sapa pe fostul concubin

O femeie s-a razbunat cu sapa pe fostul concubin

• Viorel Bostinaru a fost parasit de concubina sa din cauza unui alt barbat
• Dupa trei luni de la despartire, fostul concubin i-a surprins pe cei doi facind dragoste pe cimp • Incercind sa razbune fapta incalificabila, s-a repezit cu un ciomag la femeie, insa aceasta s-a aparat barbateste cu o sapa

Viorel Bostinaru, de 45 de ani, din comuna Bratovoiesti, s-a despartit acum trei luni de concubina sa, Niculina Preda, de 55 de ani. Femeia, care intimplator ii era si vecina, si-a luat atunci toate lucrurile din casa, lasind de inteles ca doreste sa nu mai fie deranjata de cel care ii statuse alaturi aproape 30 de ani.

„M-am dus intr-o zi sa aduc niste balegar pentru rosii si cind m-am intors nu am mai gasit-o. Plecase luind tot ce gasise prin casa. Mai tirziu a spus la politie ca eu am gonit-o“, a spus Viorel. Barbatul sustine insa ca motivul era de fapt altul: „Stiam ca si-a gasit un amant, dar nu am crezut ca o sa ma paraseasca, mai ales ca individul ala imi era bun prieten“.

Rivalul, cunoscut in sat cu numele Nita al lui Vlaicu, este vaduv si de virsta mai apropiata de a Niculinei, de 50 de ani. Viorel l-a vazut de multe ori cum ii dadea tircoale femeii si a inceput sa il urmareasca atent. Simbata dimineata, Viorel a plecat la cimp sa o caute pe Niculina, pentru ca auzise el prin sat ca femeia l-ar fi chemat pe Nita „sa-i dea cu prasitoarea“.

Concubina era in focul dragostei cu altul

Ajuns la fata locului, a gasit caruta „parcata“ la marginea terenului si pe concubina in focul dragostei cu Nita, ascunsi nu prea bine in ierburile uscate. „Erau imbirligati acolo si nu le pasa de nimeni. Parca mi s-au intunecat mintile atunci si nu am mai stiut ce fac. Am luat repede un ciomag si m-am dus la ei chitit sa le trag o mama de bataie“.Planurile lui Viorel au fost insa date peste cap de Niculina, care, in legitima aparare, a luat repede o sapa si l-a croit peste spate cu toata puterea. Barbatul s-a clatinat pe picioare, dar a refuzat sa se dea batut, motiv pentru care femeia i-a mai aplicat o lovitura cu lama sapei in cap. Viorel a cazut fara cunostinta, intr-o balta de singe.

Speriata de ceea ce facuse, Niculina Preda a chemat salvarea. Viorel Bostinaru a fost transportat la Spitalul Clinic nr.1 Craiova si internat cu diagnosticul traumatism cranian deschis cu plaga contuza fronto-parietala dreapta de 7 cm, traumatism toracic si traumatism lombar. In ciuda leziunilor suferite, Viorel va fi externat peste citeva zile. Va ramine insa mult timp marcat de cele intimplate, mai ales ca acum trebuie sa-si inabuse sentimentele pe care inca le nutreste pentru aceasta femeie.

„Nu stiu ce a fost in mintea ei de s-a incurcat cu Nita. Doar ii spusesem de nu stiu cite ori ca ala vrea sa-si bata joc de ea, nu o iubeste. Acum va trebui sa raspunda in fata legii pentru ce mi-a facut“, a mai spus Viorel. Pentru fapta ei, Niculina Preda va fi acuzata de vatamare corporala grava sau tentativa de omor, in functie de concluziile la care vor ajunge medicii legisti si daca nu se va razgindi Viorel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS