16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtac cu sabii ninja

Atac cu sabii ninja

Doi „simpli cetateni“ ai Craiovei au fost atacati ieri dupa-amiaza de trei contribuabili inarmati cu bite si cu sabii ninja. Cei doi, Marian Tinca, de 33 de ani, si Daniel Gifu, de 34 de ani, sustin ca abia ajunsesera pe strada Ion Creanga, sa-si ia costumele de la croitor, cind s-au trezit inconjurati si luati la bataie. „Nici nu am ajuns bine la casa croitorului ca in fata noastra s-a oprit un Volkswagen cu numar de Roma. Au coborit trei indivizi inarmati si ne-au luat la bataie. Au intrat dupa noi in curte si ne-au taiat“, povesteste Marian Tinca.

Victimele si-au amintit pina la urma prenumele a doi dintre agresori, Laurentiu si Razvan, si ca fac parte din lumea interlopa a Craiovei. „Nu stiu ce au avut cu noi. Sint din gasca lui Caiac, Rosianu, Cimino, Gigioc. Ei se cred cei mai smecheri din Craiova si vor sa puna stapinire pe oras. Mi-au luat si cheile de la masina, si sase milioane de lei. Cred ca ne urmareau“, a spus Daniel Gifu.

„Inocentele victime“ sint apropiati ai lui Erico Constantinescu, patron de firma de bodyguarzi, implicat citeodata in reglari de conturi. Boss-ul insusi si-a aparat oamenii in fata politistilor. Oamenii legii au fotografiat „cimpul luptei“, armele, victimele si au plecat in cautarea agresorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS