24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Stiri diverse

Un copac de pe marginea drumului i-a fost fatal

Mihai Iftimie, de 54 de ani, din Ghercesti, a decedat in urma unui accident de circulatie petrecut ieri-dimineata. El era la volanul unui Oltcit cu numarul de inmatriculare DJ-05-RED si, la iesirea din comuna, masina a derapat si s-a lovit de un copac. Dupa ce a fost scos din gramada de fiare contorsionate, soferul a fost transportat de urgenta la spital, dar din cauza leziunilor suferite a decedat pe drum.

(R.G.)

Un barbat disparut de doua saptamini a fost gasit mort in muntii Vilcan

O echipa formata din salvamontisti, politisti si lucratori forestieri a cautat, timp de doua zile, pe Valea Sohodolului din muntii Vilcan, un barbat care a disparut de acasa de mai bine de doua saptamini. Dumitru Popescu, din comuna Runcu, avea 33 de ani si era angajat ca paznic la SC FORESTA Curtea de Arges. El isi desfasura activitatea intr-un vagon-dormitor pe Valea Sohodolului, unde pazea un utilaj forestier. Desi familia l-a vazut ultima data pe Dumitru pe 29 aprilie, tatal sau, Vasile Popescu, a reclamat disparitia abia pe 12 mai. Cautarile au inceput dupa ce un muncitor forestier a gasit o haina la 150 de metri de vagonul paznicului. Cadavrul tinarului a fost gasit dupa doua zile de cercetari in albia piriului Valea Podului. Pe corpul victimei nu s-au gasit urme de violenta. Pozitia cadavrului si faptul ca singurul obiect de imbracaminte pe care-l avea era un slip i-au condus pe politisti la concluzia ca barbatul a murit inecat. Ideea a fost sustinuta si de declaratiile unor martori care l-au vazut pe Dumitru Popescu in albia piriului Valea Podului, pescuind cu mina. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Tirgu Jiu pentru efectuarea necropsiei.

(C.C.)

Accidente la Sisesti si Strehaia

Viteza neadaptata la conditiile meteo si de trafic a fost cauza unui accident de circulatie, produs miercuri, in localitatea Sisesti – Mehedinti. Bostina Irina, de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducind cu viteza un autoturism Oltcit, intr-o curba, a derapat si, parasind partea carosabila, a intrat intr-un stilp din beton. Din fericire, Bostina Maria s-a ales numai cu o sperietura. Cetateanul francez Baugnon Jean, de 65 de ani, care, in aceeasi zi, in jurul orei 15.20, in timp ce conducea un autotir, pe DN 6, in apropiere de orasul Strehaia, din cauza neadaptarii vitezei, a derapat, si, pierzind controlul asupra volanului, s-a rasturnat dupa ce s-a lovit de un copac. Soferul s-a accidentat usor.

(D.L.)

Sase braconieri din Olt au fost prinsi „la lucru“

Politistii din Draganesti-Olt au depistat, cu ocazia unei actiuni organizate pentru prevenirea si combaterea braconajului piscicol pe 15 mai, sase persoane care pescuiau in riul Olt. Acestia sint: Daniel Constantin Guran, de 24 de ani, Ion Stefan Tudosie, de 43 de ani, Marian Dimulescu, de 38 de ani, Florin Alexie, de 30 de ani, Vasile Bobirica, de 22 de ani, si Dan Ion, de 16 ani, toti din Draganesti-Olt. Lucratorii de politie le-au conficat acestora uneltele si 15 kilograme de peste.

(M.M.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS