5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn hotel din Slatina arata ca o cocina

Un hotel din Slatina arata ca o cocina

Hotelul apartinind societatii TRANSBUZ SA din Slatina a primit zilele trecute vizita neasteptata a inspectorilor de la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Olt. Neregulile gasite aici au fost numeroase, iar sanctiunile pe masura.

Desi se presupune ca la un hotel nu trebuie sa lipseasca apa calda, prosoapele din baie sau macar un mic vestiar in fiecare camera, toate aceste lucruri erau inexistente la „hotelul“ mentionat.

La cantina – pentru ca bucatarie nu poate fi numita – era o mizerie de nedescris, iar alimentele erau expirate (peste, cirnati, varza etc.) O mare cantitate de bere si de bauturi racoritoare avea termenul de valabilitate depasit, aceste produse fiind ulterior distruse.

Inspectorii OJPC au constatat totodata ca hotelul functiona fara nici un fel de autorizatie, neavind nici macar clasificatia necesara unui imobil cu o asemenea destinatie.

Persoanele care in momentul controlului erau cazate la hotel au fost sfatuite sa-si gaseasca un alt spatiu de cazare in oras. Pina la lamurirea situatiei, inspectorii au dispus intreruperea temporara a activitatii pentru sase luni si aplicarea unei amenzi de 50 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS