16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal Victime ale nerabdarii soferilor

Victime ale nerabdarii soferilor

• Doua accidente rutiere deosebit de grave s-au petrecut marti seara in judetul Dolj, din cauza neatentiei la volan si a vitezei excesive • Victimele se zbat intre viata si moarte la Spitalul Clinic nr.1 Craiova, medicii fiind destul de rezervati in privinta sanselor lor de supravietuire

Un adolescent care mergea marti seara, in jurul orei 21.00, cu bicicleta pe bulevardul Dacia, spre Craiovita Noua, a fost lovit din spate, la intersectia cu Aleea III Castanilor, de un microbuz care transporta persoane, condus de Florin Silviu Ologu, de 26 de ani, din Craiova. Victima, Ionut Alin Efrem, de 13 ani, a fost transportata in stare de coma la Spitalul Clinic nr.1.

Medicii au constatat ca baiatul suferise un traumatism cranian forte si fractura craniana. Investigatiile radiologice au evidentiat prezenta unui hematom in regiunea occipitala dreapta, care va fi operat zilele urmatoare.

Slt. Florentina Popescu, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean Dolj, a declarat ca soferul implicat in accident este cercetat pentru vatamare corporala din culpa: „In functie de evolutia starii de sanatate a victimei si de rezultatul cercetarilor se vor stabili si masurile in acest caz“.

Trei femei lovite pe zebra

O jumatate de ora mai tirziu, in Bailesti, trei femei din localitate incercau sa traverseze strada pe trecerea de pietoni. Nu au apucat sa ajunga pe trotuarul celalalt, pentru ca a aparut in viteza Marin Didu, de 27 de ani, din Galicea Mare, la volanul autoturismului Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare DJ-04-XWL, si le-a accidentat pe toate.

Doua dintre victime, Andreea Paraschiv, de 14 ani, si Monica Paraschiv, de 34 de ani, au scapat din fericire cu leziuni usoare. Gheorghita Ispas, de 54 de ani, a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Clinic nr.1 Craiova, fiind internata cu diagnosticul traumatism cranian mediu, multiple contuzii, traumatism toraco-abdominal. Dr. Alexandru Camenita, seful Clinicii de neurochirurgie, a declarat ca victima a suferit leziuni destul de grave si ca, deocamdata, nu poate oferi certitudini in legatura cu evolutia starii de sanatate a acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS