Acasă Local Gorj O gorjeanca de 16 ani are puterea de a vindeca semenii

O gorjeanca de 16 ani are puterea de a vindeca semenii

Conform masuratorilor efectuate de specialisti, Ramona Rogojanu are un cimp bioenergetic de peste cinci metri

Ramona Rogojanu din Tirgu Jiu si-a uimit parintii, colegii si prietenii prin calitatile pe care le poseda. Folosindu-se numai de puterea gindului si dupa o concentrare prealabila, ea poate sa le spuna celor bolnavi de ceea ce sufera. Mai mult decit atit, Ramona Rogojanu reuseste cu ajutorul palmelor sale „miraculoase“ sa aline boala celor aflati in suferinta. Desi este la o virsta frageda, Ramona are deja o gindire matura, detasindu-se de copiii de virsta ei, fiind apreciata atit de colegii de la scoala, cit si de catre profesori. Calitatile sale au fost recunoscute de marea terapeuta Maria Virlan, de profesorul Urziceanu din Craiova, precum si de Ion Tugui. Desi este constienta de puterile sale, Ramonei nu ii place publicitatea, temindu-se de ironiile celor neincrezatori, dar si de faptul ca vor fi prea multi cei care vor dori sa se trateze de diferite afectiuni.

„Noi nu mai avem nevoie de spital. O avem pe Ramona! Cind ne doare cite ceva, mergem la ea si ne ia durerea cu mina“, a spus Gheorghe Rogojanu, tatal fetei. Expresia folosita de acesta – „a lua durerea cu mina“ – este cit se poate de adevarata, pentru ca Ramona face minuni cu ajutorul miinilor. Pina in prezent, ea a avut aproape 100 de pacienti: patroni, vecini, rude, colegi de scoala, care au rugat-o sa ii vindece de diferite afectiuni. La inceputul anului 2001, calitatile sale de terapeut au fost recunoscute, obtinind in acest sens doua atestate. Ramona Rogojanu poate practica, alaturi de un specialist, biosinergetica, masajul si biodetectia cu ajutorul unui pendul. Tinara nu tine insa prea mult la aceste denumiri, spunind ca se poate intimpla ca in posesia unor astfel de diplome sa poata intra chiar si cei care nu poseda capacitatea de a vindeca. Desi nu ii sta in fire sa faca demonstratii, ea poate sa ridice obiecte de cinci kilograme cu ajutorul palmelor si poate sa detecteze culorile cu ochii inchisi. Pentru ca nu poseda cunostinte in domeniul medical si pentru a denumi exact boala de care sufera o persoana, Ramona si-a format propriul sistem de perceptie si de identificare a bolilor. „Cind e vorba de o boala de ficat, simt o caldura in podul palmei, la rinichi, simt piscaturi in degetul mic, iar cind e vorba de inima, simt piscaturi in toate degetele“, a spus tinara terapeuta.

„Visez mereu o persoana care imi spune ca e bine ceea ce fac“

Daca in prezent familia si cei doi frati ai Ramonei s-au obisnuit cu ea, atunci cind era mica, fetita era considerata o „ciudatenie“. Tatal ei chiar a crezut ca este bolnava. „La sase ani i se lipeau jucariile de miini, iar la 11 ani, ne-am trezit ca nu o mai putem dezlipi de scaun. Acum stim cu cine avem de-a face. Toata lumea vine pe la ea si ne cam temem ca nu prea are timp de invatat“, s-a plins tatal fetei. Ramona continua sa creada in ceea ce face si se gindeste ca intr-o zi va ajunge sa lucreze cu un mare specialist, precum Maria Virlan, care isi practica meseria in Rusia. „Eram in clasa a VIII-a si dadeam examenul de capacitate. Atunci a venit Maria Virlan la Tirgu Jiu si mi-a propus sa merg cu ea in Rusia. Acum regret ca nu m-am dus. Unii se uita la mine cu neincredere si e firesc sa fie asa. Am vorbit cu un preot de la o manastire, care mi-a spus ca tot ceea ce fac e de la Dumnezeu. Visez mereu o persoana care imi spune ca e bine ceea ce fac. De fiecare data incerc sa ii vad fata, insa nu pot. Cind ma simt slabita, trebuie sa ma incarc energetic, iar pentru asta folosesc soarele. Cu unele persoane nu pot sa lucrez, pentru ca sint pline de energie negativa. Ultimul care a venit sa se trateze la mine a fost un coleg de-ai lui tata, care avea probleme cu ficatul. Nici doctorului la care mergea nu i-a venit sa creada ca pacientul lui s-a vindecat fara medicamente“, a spus Ramona Rogojanu.

Exit mobile version