17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiri diverse

FRF / Presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Cornel Badoiu, a spus ieri ca membrii acestui for au decis sa amine solutionarea cazului Ceahlaul Piatra Neamt – Dinamo pentru 1 mai, de la ora 10.00.

ARBITRII DIVIZIONARELOR C DOLJENE / Partida UFC Electro – Municipal Rosiori, care se va disputa miine, in cadrul etapei a 22-a a seriei a patra a Diviziei C, va fi arbitrata de o brigada alcatuita din D. Iacob, M. Nicoara (ambii din Baile Herculane) si L. Glogoviceanu (Resita). La meciul Venus Bucuresti – Dunarea Calafat au fost delegati arbitrii C. Pop, G. Szabo (ambii din Cluj) si O. Comsea (Sibiu). Pan Group Armata va evolua in deplasare, cu Petrolul Dragasani, iar meciul va fi arbitrat de V. Gavrila (Brad), R. Azamfiresei (Vulcan) si Gh. Gheorghita (Petrosani).

(M.S.)

ARBITRII DIVIZIONARELOR C GORJENE / In etapa a 22-a a Diviziei C echipele gorjene vor fi arbitrate de urmatoarele brigazi: Petrolul Stoina – Gilortul Tirgu Carbunesti: S. Bogdan – O. Costesin (ambii din Craiova), C. Vermaroiu (Moreni); Minerul Uricani – Minerul Matasari: R. Impuscatoiu – D. Mitruti, Ad. Mirea (toti din Craiova); Petrolul Ticleni – Paringul Novaci: Fl. Duinea (Bailesti) – I. Chirea, R. Vitan (ambii din Craiova); Minerul Venus Motru – Dierna Orsova: I. Ilasi – D. Vlad (ambii din Tirgoviste), M. Bunea (Moreni).

(M.P.)

HANDBAL / Handbalistii de la Lignitul Pinoasa au reusit miercuri dupa amiaza o victorie la limita, scor 30-29, in fata ocupantei locului noua in clasamentul Ligii Nationale, Universitatea Cluj. Avind in continuare probleme cu efectivul, deoarece majoritatea jucatorilor sint accidentati, echipa antrenata de Florin Voiculescu s-a vazut condusa de mai multe ori pe parcursul meciului la o diferenta de trei-patru goluri. Cel mai bun jucator de pe teren s-a dovedit a fi tot golgheterul echipei noastre, Ciprian Alesu, chiar daca in acest joc nu a reusit sa inscrie decit 12 goluri. In clasament, Lignitul Pinoasa ocupa locul sase, la doar doua puncte distanta de Steaua Bucuresti si de un loc in cupele europene. In etapa viitoare, gorjenii vor juca in deplasare, cu Universitatea Poli Timisoara.

(M.P.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS