Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

O femeie a fost batuta de propriul fiu din invidie

Marina Spinu, de 54 de ani, din comuna Plesoiu, satul Doba, a ajuns, in noaptea de 24 spre 25 martie, plina de singe la Spitalul Judetean din Slatina din cauza unei batai primite de la propriul fiu, Constantin, de 33 de ani. Totul a inceput in seara de 24 martie si a pornit de la furtul banilor pentru piine (150.000 de lei), ascunsi de Marina sub salteaua de la pat, de catre concubina lui Constantin, Cristina Nae (28 de ani), din comuna Slatioara. Observind lipsa banilor, Marina i-a cerut socoteala concubinei fiului ei. Pentru ca nu a mai putut suporta vorbele dojenitoare ale mamei, Constantin a cautat sa puna punct discutiei, asa cum mai facuse de citeva ori pina atunci. El si-a imobilizat mama, prinzindu-i miinile la spate, in timp ce concubina lui a inceput sa o bata crunt. Considerind ca prietena lui nu a facut tot ce i-a stat in putinta, Constantin i-a mai administrat si el o serie de pumni mamei cazute la podea. Marina Spinu a ajuns la Spitalul Judetean din Slatina cu traumatism cranio-cerebral acut inchis, comotie cerebrala prin agresiune. Desi a depus plingere la politie, nici un reprezentant al institutiei nu o cautase pentru detalii pe Marina. Ea a declarat ca nu este pentru prima data cind fiul o bate. Motivul batailor este de necrezut: Constantin este invidios pe parintii sai pentru ca, la virsta pe care o au, i-au mai facut un frate, care acum are 12 ani si locuieste in Slatina, cu tatal lui.

Minor accidentat de doua autoturisme

Ionut L., de zece ani, din Orsova, a fost accidentat la sfirsitul saptaminii trecute de catre o masina, pe raza aceleiasi localitati, si aruncat sub rotile unui alt autoturism. Martora a accidentului a fost chiar mama minorului, care il supraveghea din propria locuinta. In urma accidentului, Ionut a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Potrivit directoarei Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti, medic Aurelia Veropaieff, baiatul, aflat in coma, a fost transportat la Sectia de neurochirurgie a Spitalului Clinic nr. 1 din Craiova.

(F.L.)

A cazut prin acoperisul casei

Craioveanul Gheorghe Dinculescu, de 40 de ani, a ajuns duminica la Spitalul Clinic nr.1 Craiova dupa ce a cazut prin acoperisul unei case. „Incercam sa repar acoperisul casei unui vecin. Tocmai cind voiam sa inlocuiesc niste lanteti putrezi de sub tigle, acoperisul s-a rupt sub mine, iar eu m-am trezit in pod. Cred ca mi-am rupt mina si niste coaste, pentru ca am cazut de la vreo trei metri pe niste grinzi de lemn din pod“, a relatat Gheorghe Dinculescu.

(A.D.)

ELECTROPUTERE – „zacamint“ de fier pentru hoti

O patrula a Sectiei 3 Politie Craiova care-si facea rondul in noaptea de 22 spre 23 martie l-a surprins in flagrant pe craioveanul Iulian Barbu, care tocmai sterpelise din curtea societatii ELECTROPUTERE 37 kg de fier. La perchezitia domiciliara efectuata a doua zi, politistii au mai gasit 75 kg de fier sustras tot de la SC ELECTROPUTERE SA. Cantitatea de fier a fost restituita unitatii pagubite, iar Iulian Barbu s-a ales cu un dosar penal pentru furt calificat.

(A.D.)

Sticlarii gorjeni vor beneficia de sporuri speciale

Salariatii de la SC STARGLASS SA Tirgu Jiu au fost omisi din rindul angajatilor care lucreaza in conditii speciale. Ei nu beneficiaza de gradele de munca si nici de sporurile aferente pe care aveau dreptul sa le primeasca. Prefectul de Gorj, Toni Grebla, l-a informat despre acesta situatie pe ministrul muncii si solidaritatii sociale, Marian Sirbu, care a promis ca va rezolva problema printr-o viitoare reglementare legala.

(M.C.H.)

Exit mobile version