10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPromovari in rindul magistratilor din Dolj si Olt

Promovari in rindul magistratilor din Dolj si Olt

In prezenta magistratului Constantin Furtuna, secretar general al Consiliului Superior al Magistraturii si prim-vicepresedinte al Curtii de Apel Craiova, ieri au fost instalati in functie noul vicepresedinte al Tribunalului Dolj, presedintele sectiei penale al aceleiasi instante si presedintele Judecatoriei Craiova.

Consiliul Superior al Magistraturii a dispus promovarea in functie a mai multor judecatori din cadrul instantelor de pe raza Curtii de Apel Craiova, magistratii vizati preluindu-si noile atributiuni in cursul acestei saptamini. Daca Elena Daniela Marta a fost reconfirmata in functia de presedinta a Sectiei comerciale a Curtii de Apel Craiova, Sebastian Tarbujaru a fost promovat ca presedinte al Sectiei penale in cadrul aceleiasi instante, iar Nicoleta Tandareanu a fost investita ca judecator-inspector.

In cadrul Tribunalului Dolj, Mariana Cirstocea a fost promovata in functia de vicepresedinte, luindu-i locul lui Marian Buda, caruia i-a expirat mandatul -, iar Doru Filimon a preluat conducerea Sectiei penale, post care era vacant.

Marin Panduru, noul presedinte al Judecatoriei Craiova

In functia de presedinte al Judecatoriei Craiova a fost instalat Marin Panduru, pina in prezent presedinte al Sectiei pentru solutionarea conflictelor si litigiilor de munca din cadrul Tribunalului Dolj. Tot in ceea ce priveste Judecatoria Craiova, Consiliul Superior al Magistraturii a admis incetarea calitatii de judecator a lui Daniel Ciugulea, eliberat din functie la cerere.

Au avut loc o serie de schimbari si in cadrul instantelor din judetul Olt. La Tribunalul Olt, Ioana Popa a fost promovata in functia de presedinta a Sectiei civile, iar Constantin Tobescu a preluat conducerea Sectiei penale. In cadrul Judecatoriei Slatina, Olimpia Louysse Raducu a fost instalata in functia de vicepresedinte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS