13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO craioveanca s-a aruncat in gol de la etajul sapte

O craioveanca s-a aruncat in gol de la etajul sapte

Adriana Gheorghe a cazut in picioare de la peste 20 de metri inaltime si a murit pe loc

Adriana Gheorghe, de 42 de ani, din Craiova, s-a aruncat ieri-dimineata de la etajul sapte al blocului 17 C, de pe Calea Bucuresti. Ea s-a sinucis pentru ca se saturase de problemele familiale pe care le-a avut in ultimul timp. Ieri, in jurul orei 7.30, o locatara a blocului in care locuia Adriana Gheorghe a plecat dupa cumparaturi. La iesirea din bloc, femeia a ramas inmarmurita cind a vazut un corp omenesc intins pe terasa de ciment. Vecinii au anuntat imediat salvarea si politia. Echipa SMURD, sosita la fata locului, nu a putut decit sa constate decesul sinucigasei. Imbracata doar in camasa de noapte, Adriana Gheorghe iesise dis-de-dimineata pe balcon si se aruncase in gol. Femeia a cazut in picioare de la peste 20 de metri inaltime si a murit pe loc. In apartamentul ei nu a fost gasit nici un bilet de adio, doar geanta si 30 de dolari pusi intre filele unei carti.

O alta lovitura a sortii

In urma cu citiva ani, Adriana Gheorghe a divortat si s-a mutat cu chirie intr-un apartament al blocului 17 C impreuna cu fiica ei, Milena, de zece ani. Cunoscutii spun ca destramarea familiei a afectat-o foarte mult. Pe atunci lucra ca inginera in domeniul extractiei petroliere, dar tot mai desele caderi psihice au facut-o sa se pensioneze pe caz de boala. Anul trecut, Adriana a trebuit sa faca fata altei incercari, dupa ce custodia fiicei a fost data de instanta judecatoreasca fostului sau sot. „Adriana mai are un baiat, Anton, elev in clasa a VIII-a, dar care a fost crescut de mic de bunici. Ea era foarte atasata de fata, dar din cauza bolii nu mai putea sa aiba grija de ea. Plecarea Milenei la tatal ei a afectat-o foarte mult“, a spus Ioana Pirvuletu, vecina.

Era sa arda de vie

Acum doua ierni, Adriana Gheorghe era sa arda de vie dupa ce a luat foc de la aragaz. „Venise inghetata din oras si s-a asezat linga aragaz sa se incalzeasca. Baticul pe care il avea la git s-a atins de flacara si i-au luat foc hainele si parul. A iesit tipind pe casa scarii si au sarit vecinii cu galetile cu apa. Nu a mai incercat insa niciodata sa se omoare. Imi pare rau de ea ca era o femeie cumsecade“, a spus Ioana Pirvuletu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS