17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Stiri diverse

Hoti de mobile si de valuta prinsi in flagrant

Marian Ibiceanu, de 20 de ani, si Antonie Bica, de 34 de ani, ambii din Craiova, au fost prinsi de jandarmi in zona Liceului nr. 10, dupa ce jefuisera doi trecatori. Primul ii furase lui Madalin Streche un telefon mobil marca Alcatel 302, iar „colegul“ lui il usurase pe Cristian Marinescu de un mobil Motorola si de 350 de dolari. Cei doi au fost predati politistilor pentru cercetari.

(R.G.)

Arestati pentru violare de domiciliu si furt calificat

Ion Badescu, de 43 de ani, si Nicusor Cucu, de 18 ani, ambii din comuna Husnicioara – Mehedinti, au fost arestati preventiv pentru o perioada de 30 de zile, pentru savirsirea infractiunilor de violare de domiciliu si furt calificat. In noaptea de 28 spre 29 ianuarie, ei au patruns in curtea partii vatamate, Elena Moleanu, din aceeasi localitate, si au sustras din locuinta acesteia mai multe bunuri in valoare de 8,5 milioane de lei.

(D.L.)

Amenzi pentru vitezomanii din Gorj

Serviciul Politiei Rutiere Gorj au organizat filtre pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta viteza legala. In urma unei astfel de actiuni, efectuate intre Tirgu Jiu si Motru, au fost depistate 42 de cazuri. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate a fost de 70.000.000 de lei. Au fost retinute in vederea suspendarii 21 de permise de conducere.

(A.M.)

Gasit dupa cinci luni mincat de viermi

Ioan Ghulai, de 53 de ani, din Lupeni, a fost gasit mort dupa cinci luni, intr-o ripa de linga Lainici. Corpul barbatului a fost gasit in stare avansata de putrefactie. Ioan Ghulai fusese dat disparut de catre rude inca din luna septembrie a anului trecut. Se presupune ca ar fi suferit un soc diabetic, dar cauza exacta a mortii va fi stabilita in urma efectuarii necropsiei.

(A.M.)

Prins incercind sa fure ziare

Iulian Muliu, de 42 de ani, din Craiova, a fost prins de jandarmi in timp ce incerca sa fure mai multe ziare. Surprins de vinzatoarea unei tonete de pe strada Lipscani, hotul a incercat sa scape facind scandal. El a fost amendat pentru tulburarea linistii publice si va fi cercetat de politisti pentru infractiunea de furt.

(R.G.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS