14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTatal taximetristului injunghiat a murit

Tatal taximetristului injunghiat a murit

• Constantin Vasile a cazut din picioare in urma unui infarct • Tragedia a avut loc chiar in ziua in care Marius implinea 27 de ani

Mass-media prezentau, in urma cu o saptamina, cazul taximetristului injunghiat, Marius Constantin Vasile. Acesta a scapat cu viata, dupa ce Cristinel Gheorghe, zis Cioara, l-a taiat de doua ori. Simbata, tatal lui Marius, Constantin Vasile, de 55 de ani, a murit din cauza unui infarct. Tragedia a fost cu atit mai mare cu cit in acea zi Marius a implinit 27 de ani. Familia nu i-a spus inca de disparitia fulgeratoare a tatalui sau. Constantin Vasile a lucrat ca inginer, timp de peste 30 de ani, la FORAJ SONDE SA. Familia a spus ca barbatul nu a avut niciodata probleme cu inima. „Era chiar sanatos. Totul i s-a tras de la supararea pe care i-au pricinuit-o acei nenorociti care l-au taiat pe baiat. S-a consumat enorm de cind l-a vazut pe Marius in situatia aia. Va dati seama ce-a simtit ca parinte. A fost un om deosebit. Nu stim de ce nu exista legi mult mai aspre pentru acei nenorociti, carora se pare ca nu are nimeni ce sa le faca. Ce trebuie sa se mai intimple ca sa scapam de ei? Pe baiat puteau sa-l omoare, iar pe taica-sau l-au bagat in pamint“, a spus sora lui Constantin Vasile.

Toata trupa dupa gratii

Pedeapsa pe care o va primi Cristinel Gheorghe Cioara trebuie sa fie aspra, pentru a-i descuraja pe cei care tind catre astfel de fapte. Reamintim ca acesta este retinut in baza unui mandat de arestare pe 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativa de omor. Tot in arest este si al doilea client al taximetristului, Claudiu Constantin, zis Luis, de 22 de ani. Acesta a fost judecat ieri la Judecatoria Craiova si a fost sanctionat cu sase luni de inchisoare contraventionala pentru tulburarea linistii publice. Claudiu si unchiul sau, Gheorghe Miclescu, zis Novac, au facut in seara de 11 februarie o comanda la un taxi pe strada Obedeanu nr. 53 si au mers pe strada Corabia la nr. 18. La destinatie, clientii au refuzat sa achite contravaloarea cursei, de 25 de mii de lei, fapt de la care a pornit scandalul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS