12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAgresorul taximetristului Marius Vasile a fost prins

Agresorul taximetristului Marius Vasile a fost prins

• Cristinel Gheorghe, de 22 de ani, zis Cioara, a disparut de acasa, a fost dat in urmarire generalasi a fost prins • Gheorghe Miclescu, zis Novac, cel de-al doilea autor al scandalului, a fost retinut de politie si condamnat la doua luni inchisoare • Taximetristul injunghiat se simte mai bine

Politistii doljeni l-au retinut ieri dupa-amiaza pe barbatul care, cu doua zile in urma, a injunghiat un taximetrist din Craiova, informeaza surse din politie. Oamenii legii au stabilit ca individul care l-a injunghiat pe taximetristul Marius Constantin Vasile se numeste Cristinel Gheorghe, zis Cioara, de 22 de ani.

Agresorul a disparut de acasa si a fost dat in urmarire generala. El este acuzat de savirsirea infractiunii de tentativa de omor. „Cristinel Gheorghe, nascut pe 31.10.1979, traieste in concubinaj cu Piculina, fiica lui Gheorghe Miclescu, cel de-al doilea autor al scandalului de luni noapte. Cristinel Gheorghe locuieste pe strada Pui de Lei din Craiova.

In noaptea de 11 spre 12 februarie, Marius Constantin Vasile, de 27 de ani, din Craiova, taximetrist la firma ROMNICON, a fost la un pas de moarte dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in piept si in picior. Scandalul iscat pe strada Corabia a pornit de la faptul ca asa-zisii clienti nu au vrut sa-i plateasca suma de 25 de mii de lei, cit costa cursa, si i-au cerut taximetristului sa intre cu masina in curtea familiei Miclescu.

Marius Constantin Vasile a fost transferat de la Sectia de terapie intensiva in cea de chirurgie a Spitalului Clinic nr. 1 Craiova. Cadrele medicale spun ca evolutia starii taximetristului injunghiat este buna, dar el va fi tinut o perioada sub observatie.

Gheorghe Miclescu, zis Novac, unul dintre agresori, a fost condamnat ieri de Judecatoria Craiova la doua luni de inchisoare pentru tulburarea grava a linistii publice, conform Legii 61/1991.

Politia ii va asculta pe taximetristi

Dispeceratul Politiei din Craiova va fi dotat cu statii de emisie-receptie care vor fi fixate pe frecventele firmelor de taximetrie, in scopul prevenirii incidentelor ale caror victime sint soferii de taxi. Decizia a fost luata de conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Dolj si patronii celor sase firme de taximetrie din Craiova, in cadrul unor discutii care au avut loc ieri. De asemenea, politia a dat asigurari ca va da dovada de operativitate in rezolvarea sesizarilor taximetristilor si ca va acorda sprijin pentru gasirea si pedepsirea clientilor care nu achita contravaloarea cursei. Taximetristii s-au aratat insa neincrezatori si spun ca au mai avut astfel de intilniri cu politia, insa problemele nu au fost rezolvate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS