14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDirectorul REMAT Covasna a murit

Directorul REMAT Covasna a murit

Directorul general al societatii REMAT Covasna, Valentin Mocanu, a murit simbata dimineata, in Spitalul Judetean din Sfintu Gheorghe, dupa ce a fost muscat de trei ciini, rasa rotweiller, apartinind lt. col. Ioan Craciun, adjunctul sefului IJP Covasna.

Valentin Mocanu, de 50 de ani, s-a dus vineri la casa sa de vacanta din localitatea Vilcele, unde un grup de muncitori efectuau niste lucrari de constructii. El a stat de vorba cu muncitorii, impreuna cu care a consumat bauturi alcoolice, desi nu obisnuia sa bea. Mocanu a fost gasit in cursul serii de vineri, de catre Ioan Craciun, in padurea din apropierea casei. Craciun locuia impreuna cu familia sa intr-o casa situata linga casa de vacanta a victimei. Mocanu fusese muscat de cei trei ciini rasa rotweiller ai carui stapin este Craciun. Mocanu a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost internat cu diagnosticul politraumatisme prin muscaturi de ciine pe 80 la suta din suprafata corpului, soc traumatic hemoragic si hipotermic, multiple rupturi de oase si muschi.

Valentin Mocanu a decedat simbata dimineata, in jurul orei 6.00. Rudele lui Mocanu au relatat ca acesta a mai fost muscat, in urma cu o luna, de unul dintre ciinii vecinului sau, Ioan Craciun. El nu a fost singura victima a celor trei ciini. Pe 29 ianuarie, Gheorghe Ionas, de 46 de ani, din Brasov, a trecut pe linga locuinta lui Craciun si a fost atacat de cei trei ciini. Ionas este internat in prezent in Spitalul din Sfintu Gheorghe. IJP Covasna a demarat o ancheta in acest caz, iar dosarul va fi inaintat la Parchetul Militar Brasov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS