7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGigolo cu suflet mare

Gigolo cu suflet mare

Un barbat caruia ii plac femeile, care le seduce si profita de pe urma lor, este un Don Juan, un Casanova, un cuceritor si, in cel mai rau caz, este… un afemeiat. O femeie care traieste asijderea va fi catalogata drept usuratica. Nimic nou in toate acestea si de citeva mii de ani, de cind matriarhatul s-a dus pe apa simbetei, femeia usoara si barbatul adulter sint priviti in mod diferit de semeni. Traim inca intr-o lume in care regulile sint facute de catre barbati, bineinteles in favoarea lor. Unii dintre ei s-au gindit sa profite din plin de acest lucru. Si uite-asa, la un moment dat, s-a nascut o noua meserie: cea de gigolo – cel care le ofera femeilor placere, bineinteles, contra cost.

Claudiu, un barbat de 27 de ani, din Craiova, este unul dintre reprezentantii tagmei intretinutilor de catre doamne si domnisoare, poate nu cel mai reprezentantiv, insa cu siguranta unul deosebit de ceilalti colegi de breasla prin faptul ca omul pune suflet in ceea ce face, nu gluma.

Claudiu asculta femeia, incearca sa o inteleaga, sa-i vindece ranile provocate de barbatii fara prea multa simtire si care habar nu au cum sa o faca fericita. El nu pune prea mult pret pe bani si dovada este tariful pe care il percepe clientelor: 300.000 de lei pentru o partida de amor nebun si nesfirsita tandrete, un pret cu mult sub media pietei, care se „invirte“ undeva in jurul a 50 de dolari ora. Mai mult decit atit, Claudiu spera ca in acest fel sa-si gaseasca intr-o zi jumatatea. De ce nu? La urma-urmei poate sa impuste… trei iepuri dintr-un foc: sa cunoasca mai multe femei, sa cistige ceva bani si… sa intilneasca marea iubire. „Au fost vremuri cind imi doream sa fiu fidel, dar m-am lecuit. Pina cind o s-o intilnesc pe cea care sa ma inteleaga si in care sa am incredere o sa le fac fericite pe cele care apeleaza la serviciile mele“, spune Claudiu.

Gigolo din prea multa iubire

Chiar daca indirect, Claudiu recunoaste ca o dezamagire in dragoste l-a transformat in gigolo. Povestea este clasica. O prietenie de citiva ani si o despartire dureroasa l-au determinat ca, pentru o vreme cel putin, sa fuga cit poate de riscurile unei relatii serioase. Chiar daca prietena lui s-a intors la el, nimic nu mai este cum era, asa ca nu vede nici un rau in a cunoaste cit mai indeaproape alte femei si, de ce nu, in a face sex pentru bani, chiar asa putini citi sint ei.

Clientela si-o recruteaza din rindul femeilor de toate virstele si din toate mediile: de la pustoaice de 19 ani pina la femei maritate, cu ani buni de casnicie in spate, uitate de sotii mult prea preocupati de afaceri sau de amante. „Nu ajung in pat cu toate femeile pe care le intilnesc. Trebuie sa-mi placa si mie cit de cit, sa comunic cu ele, sa-mi spuna ceva din punct de vedere fizic. De curind, am fost nevoit sa refuz o doamna de 38 de ani pentru ca era cam plinuta si cam salbatica. Total nesociabila. Ne-am intilnit intr-un bar, am incercat sa incropesc un dialog cu ea, dar n-a fost chip sa o fac sa vorbeasca. Nu stiu ce dracu’ se astepta sa fac, sa sar imediat pe ea si sa-mi fac treaba! Eu nu pot sa fiu chiar atit de animal. Asa ca pentru a scapa de ea i-am cerut 100 de dolari. Stiam ca o sa refuze, lucru care s-a si intimplat.“

Cind pui pasiune in ceea ce faci…

Desi recunoaste ca face sex pentru bani, Claudiu nu se considera deloc un gigolo pentru ca nu priveste femeia ca pe o clienta: „Cind sint in pat cu ea incerc sa dau tot ce am mai bun. In momentul acela, femeia respectiva este pentru mine jumatatea mea. Si inca un lucru: imi place la nebunie sa fac sex oral“, marturiseste el.

Claudiu este convins ca la un moment dat o sa se opreasca si o sa se intoarca la viata de dinainte de a deveni clientul femeilor singure. Pina atunci insa, Claudiu continua sa fie un gigolo… cu suflet mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS