11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Stiri diverse

Pentru ca baiatul nu a platit 15 milioane de lei

Parintii fetei au reclamat violul la politie

Petre D., din comuna Punghina – Mehedinti, a sesizat miercuri politistii din localitate ca pe 10 ianuarie, fiica sa, Mihaela D., de 11 ani, a fost violata de catre minorul M. D., de 17 ani, domiciliat in comuna Jiana. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca M. D. a intretinut relatii sexuale cu minora in cauza, iar a doua zi, familiile celor doi s-au inteles ca odraslele lor sa se casatoreasca. Conditia pusa de familia fetei a fost ca familia tinarului sa achite suma de 15 milioane de lei. M. D. s-a mutat la familia fetei, luind cu el calul si caruta, in valoare de aproximativ opt milioane de lei, urmind sa achite si restul sumei promise. Pentru ca acest lucru nu s-a intimplat, tatal fetei l-a reclamat pe tinar pentru viol.

Cercetarile continua in cazul infractiunii de intretinere de relatii sexuale cu o minora.

(F.L.)

Bolnava de sifilis la 17 ani

I.C., de 17 ani, din Tirgu Jiu, a fost adusa joi dimineata la Sectia dermato-venerologie a Spitalului judetean Gorj, fiind suspecta de sifils. In ultimele patru zile au fost internate in cadrul sectiei cinci persoane. Acestea sint Rovinari sau din Tirgu Jiu si au virste cuprinse intre 17 si 34 de ani. Medicii sustin ca toate cazurile sint internate in vederea administrarii tratamentului specific.

(A.M.)

O familie intoxicata cu monoxid de carbon

Liviu si Emilia Neamtu, de 58 si respectiv 51 de ani, din orasul Bumbesti Jiu, au fost gasiti morti, joi, 17 ianuarie, intr-una din camerele locuintei lor. S-a stabilit ca moartea celor doi a survenit in urma intoxicarii cu monoxid de carbon, din cauza faptului ca acestia facusera unele improvizatii la reteaua de alimentare cu gaze. Cadavrele au fost transportate la morga Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu pentru efectuarea necropsiei.

(M.D.)

A incercat sa mituiasca martorii si a ajuns dupa gratii

Nicu Sterie, de 60 de ani, din Caracal, a fost arestat miercuri, 16 ianuarie, de politistii doljeni pentru ca a vrut sa scape de bratul legii dupa ce a omorit un om. In ziua de 2 iulie 2001, in timp ce se afla la volanul autoturismului cu numarul de inmatriculare OT-02-CGZ, l-a accidentat mortal, la Diosti – Dolj, pe Ion Marin. Pentru a scapa de raspunderea penala, soferul a incercat sa-i mituiasca pe martorii Vasile Cobzaru si Petrica Ciocanescu cu diferite sume de bani. Nicu Sterie este cercetat pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa si instigare la marturie mincinoasa.

(R.G.)

Nici un consilier gorjean nu si-a declarat averea

Prefectura Gorj nu a primit nici o declaratie de avere din partea consilierilor locali si judeteni, a viceprimarilor sau a primarilor din teritoriu. Prefectul Toni Grebla a emis un ordin in acest sens catre toate primariile: „In 15 zile, ei trebuie sa-si declare averile pe care le poseda, asa cum ar fi trebuit sa faca la inceputul mandatului. Asta scrie in lege, iar ei trebuie sa se conformeze“.

(M.C.H.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS