16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNeatentia in traversare a facut patru victime in Gorj

Neatentia in traversare a facut patru victime in Gorj

In ultimele trei zile, patru cetateni din Gorj care s-au angajat in traversarea strazilor prin locuri nepermise au fost accidentati. Grigore Pasarin, de 33 de ani, in timp ce conducea un Ford Transit, cu numarul de inmatriculare GJ-69-CIS, pe raza comunei Dragutesti, a accidentat-o pe Balasa Gilcu, de 64 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis. Cel de-al doilea accident ca avut a principala cauza tot neatentia in traversarea strazii.

Mihai Langu, aflindu-se la volanul unei autoturism Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare GJ-70-LAN, pe raza comunei Capreni, l-a acrosat pe Stefan Niculae, din aceeasi localitate. Dan Traian Floarea, din judetul Hunedoara, in timp ce conducea un ARO 10, cu numarul de inmatriculare HD-02-RTG, pe raza localitatii Bumbesti Jiu, l-a accidentat grav pe Vasile Ostas, de 82 de ani, care circula neregulamentar. Doru Taifas, de 32 de ani, din Dragutesti – Gorj, in timp ce conducea un ARO 243, cu numarul de inmatriculare GJ-87-ERE, l-a accidentat pe Nicolae Gabriel Nitu, de 26 de ani, care s-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure.

Toate cele patru victime au fost internate in spital, la diferite sectii, fara a prezenta leziuni deosebit de grave. Politistii din Gorj le atrag in mod deosebit atentia pietonilor sa traverseze strada numai prin locurile marcate, pentru a evita evenimentele rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS