Acasă Local Gorj Primarul din Ionesti – acuzat ca joaca biliard in timpul programului

Primarul din Ionesti – acuzat ca joaca biliard in timpul programului

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, va trimite saptamina viitoare o echipa care sa verifice activitatea primarului comunei Ionesti. Si asta, pentru ca a primit o sesizare conform careia primarul Constantin Rada „ nu este de gasit la primarie, fiind plecat sa joace biliard in timpul programului de lucru“.

Nicolae Mischie a spus ca in cazul in care se va adeveri neseriozitatea primarului, acesta va suporta consecintele: „Voi trimite o echipa de control. Din cite stiu, Constantin Rada a fost ales primar pe listele Partidului Democrat. Am fost interpelat telefonic de catre o sateanca din comuna care a spus ca cetatenii care vin la primarie nu-si gasesc primarul pentru ca este plecat mai tot timpul de la birou“.

Constantin Rada declara insa ca il va da in judecata pe cel care a facut astfel de sesizari : „Daca este nevoie, ma duc pina la Haga. Pentru astfel de mojicii, nu scapa nimeni. Am muncit 40 de ani pentru aceasta comuna si mi se pare incorect sa fiu acuzat pe nedrept. Chiar zilele trecute mi s-a inminat o diploma de merit… “.

Exit mobile version