Acasă Local Un craiovean s-a aruncat de la etajul sase si a scapat cu...

Un craiovean s-a aruncat de la etajul sase si a scapat cu viata

• La „aterizare“, Dan Dumitru a rupt in doua un pom din fata blocului • Sinucigasul spune ca lucreaza la CFR si ca a vrut pur si simplu sa moara

Dan Dumitru, de 41 de ani, din Craiova, s-a aruncat ieri de la etajul sase al unui bloc de pe Calea Bucuresti, dar a scapat ca prin minune. Desi dupa cadere a uitat motivul pentru care a vrut sa se omoare, el spune ca la mijloc ar fi niste greutati familiale. „Lucrez la CFR, la un laborator de masurare. M-am aruncat de la fereastra blocului pentru ca am vrut sa ma omor. Nu mai stiu exact de ce, dar sint bolnav si nu mai vreau sa traiesc“, a spus Dan Dumitru. El locuieste intr-un bloc din Rovine impreuna cu sotia si cu baiatul de 18 ani. Ieri-dimineata a plecat de acasa cu gindul sa se omoare, dar nu a spus nimic familiei. In jurul orei 10.30, Dan Dumitru a luat unul dintre cele doua lifturi ale blocului R13 si s-a oprit la etajul sase. Ajuns pe hol, a deschis una dintre ferestrele de pe casa scarii, a trecut peste pervaz si s-a aruncat in gol. El a aterizat insa intr-un pom din fata intrarii in bloc, crengile atenuindu-i foarte mult caderea.

„Poate ca si problemele materiale m-au determinat sa fac asta, cine stie?“

Nici unul dintre locatarii blocului cu pricina nu isi aminteste sa-l mai fi vazut trecind pe acolo pe sinucigas. „Am auzit ca s-a aruncat un barbat de la etajul sase si l-am vazut tocmai cind il lua salvarea. Nu l-am mai vazut niciodata, nu stim cine este si nici ce cauta la noi in bloc“, spune Ion Leoveanu, unul dintre locatari. Nici sinucigasul nu stie cum a ajuns la blocul respectiv: „Nu am pe nimeni in acel bloc, nu stiu cum am ajuns acolo. Imi amintesc doar ca am vorbit cu sotia de dimineata si apoi am vrut sa ma omor. Poate ca si problemele materiale m-au determinat sa fac asta, cine stie?“ Dan Dumitru a primit primul ajutor de la echipa SMURD sosita la fata locului. El a fost imobilizat si transportat la Spitalul Clinic nr. 1. Medicii continua investigatiile pentru a se stabili daca Dan Dumitru a suferit fracturi de coloana cervicala in urma caderii sau alte traumatisme.

Exit mobile version