13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalReconciliere prefect - ziaristi cu patalama

Reconciliere prefect – ziaristi cu patalama

Prefectul de Olt, Marin Diaconescu, s-a intilnit ieri, la ora 12.00, cu cei 17 ziaristi slatineni, dintr-un total de peste 30, care au dorit sa se acrediteze. Ziaristii au obtinut aprobarea si semnatura prefectului, pentru o reconciliere. „V-am invitat la o cafea sa mai discutam si ca sa va inminez acreditarile“, a spus acesta.

Trebuie precizat ca „faza“ cu acreditarea a aparut de o luna, de cind prefectura s-a mutat in casa noua, iar fara patalama nu se poate face nici un pas dincolo de gardienii publici de la intrare. De asemenea, prefectul a spus ca „ s-a pus putina ordine“ si la capitolul „cine vorbeste cu cine“. Singura persoana de la care se pot lua informatii de orice tip este purtatorul de cuvint, Dorin Stanciu.

Pe de alta parte, prefectul a tinut sa precizeze ca nu i-a chemat pe ziaristi sa-i mustruluiasca, ci sa le sugereze sa faca tot posibilul ca Oltul sa apara mai des in presa centrala. El s-a plins ca „judetul nostru apare doar cind e un spinzurat la Sprincenata sau vreun inecat. Noi facem aici multe lucruri bune care nu sint reflectate ca si cele din alte judete.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS